De Week van Ze #27

Werk & studie door Sascha
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Het is weer vrijdag! Dus we mogen weer lekker terugkijken op de afgelopen week. Het was een relatief rustig weekje, maar dat houdt niet in dat we geen foto’s hebben! Kijken jullie mee?


 
Wat moet je doen als je een vreetkick krijgt en je toevallig naast de markt zit? Tja, dan ren je even door de stromende regen naar de notenkraam! 


Wij zijn niet de enige die snapchatverslaafd zijn! Gijsje, de kat van Sascha, kan er ook wat van. De snapchatfilters staan haar gelukkig goed!


En terwijl wij allemaal op de bank ploffen na een zware week, gaat Elsemieke met gemak nog even door en ruimt ze ook nog even haar kamer op. You go girl!


We kregen een superleuk pakketje van Miss Sporty! Nooit vervelend om een pakketje vol met make-upjes te ontvangen natuurlijk.

Elsemieke en Kim zijn woensdag samen naar een mooi event van The Plant Agency geweest. Een modellenbureau voor planten! Ja, je leest het goed. Hoe cool!

Ook de boodschappen voor de komende week zijn weer gedaan! Elsemieke heeft haar slag geslagen in de supermarkt. Looks good!

Hier op de redactie is de Snapchatverslaving ook toegeslagen. Er worden genoeg leuke foto's heen en weer gestuurd.

Sascha is dinsdag heerlijk uit eten geweest en heeft een Vitello Tonato besteld. Naar haar mening het lekkerste gerecht op aarde.

Yes dat was 'm weer voor deze week. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Let us know!


Veel liefs,

Team Ze.nl