Oké doei: Rosanne moet terug naar school

Werk & studie door Rosanne

Where’s the good in goodbye? Nou ik zie hem in ieder geval even niet. Diep bedroefd keer ik weer terug naar het saaie schoolleven. En zoals bij elk afscheid hoort een terugblik. Ik zal voor jullie mijn hoogtepunten opsommen!

Damn… time flies when you’re having fun. Wat een cliché en het blijkt toch elke keer weer waar te zijn. Lieve Ze’s: mijn stageperiode zit erop. Natuurlijk wil ik niet weg. Maar hé, het is tijd om die opleiding te gaan afronden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad hier. De lieve redactiemeiden, de gave persevenementen en de mooie artikelen, ik ga het allemaal missen. Maar bovenal jullie, de pittige en heerlijke leZeressen. Wat hebben jullie me scherp gehouden!

Het doet wat met je

Samen doken we in pittige materie. Want me onderzoeken en in dingen vastbijten, dat was echt mijn ding. Waar ik trots op ben? De 7 onverwachte suikerbommen, 12 producten die over de datum nog prima te eten zijn en 7 dingen waar je mee moet stoppen wil je gelukkig zijn. Maar natuurlijk was er ook tijd voor leuke en grappige artikelen. Het meest trots ben ik op mijn drie virals. (Over het Zuiden, over genialiteit en deze over het jongste kind).
Maar wat vond ik nu het aller-allerleukste? Om inspirerende artikelen te tikken voor jullie. Maareh, mijn avontuur bij de dolfijnen was ook echt een topmoment! Ik heb ook erg veel geleerd op stage, niet alleen op werkgebied, maar ook over mezelf. Zo’n stage hé, dat doet wat met je. Helemaal als je dat mag doen op de leukste redactie van Nederland. Voor Ze.nl zag ik het niet zo zitten met de wereld van de journalistiek, maar nu heb ik mijn passie weer hervonden.

Collega's

De redactrices van Ze.nl zijn allemaal stuk voor stuk toppers en zonder hen zou ik nooit zoveel geleerd hebben. Wat een hilarische en mooie momenten hebben we samen meegemaakt. Van beha’s passen met Kimberly tot shoppen met Marleen en uitstekende treinreizen met Fleur. En eten, vooral heel veel eten. Wat nog leuker werd toen Vera ons redactieteam weer kwam versterken. De hoeveelheid chocolade die zij meeneemt is genoeg om heel de Hallen mee te bedekken. Halleluja!

En door

Mijn plannen nu? Afstuderen. Daarna? Wie zal zeggen waar het schip strandt. Ik weet wel dat je me altijd zult blijven vinden in de schrijfwereld. Daarom blijf ik ook lekker doorgaan met artikelen voor jullie tikken op Ze.nl! Alleen wat minder dan nu. *knipoog*

Daarom zeg ik tegen jullie: tot ziens en zeker geen vaarwel.