Bye Laura, hello Marleen!

Werk & studie door Laura_S
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you?re having fun. Vijf maanden geleden maakte Petra plaats voor Laura en nu is het ook voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan? Marleen!

Bye Laura!

De tijd is wel echt gevlogen en eigenlijk wil ik nog helemaal niet weg! Ik ben helemaal gewend geraakt aan alle leuke meiden op de redactie en in het bijzonder natuurlijk Karin en Madelon. Vooraf leek het me erg zwaar om 40 uur stage te gaan lopen, maar door de gezelligheid hier vloog elke dag zo om!

Natuurlijk waren we niet de hele dag aan het kletsen, er werd ook elke dag hard gewerkt aan leuke artikelen. Het leuke van Ze.nl is dat ik zelf onder de doelgroep val dus over van alles mag schrijven wat ik zelf leuk vind!

Ik heb veel artikelen geschreven over mannen, relaties, vriendinnen, gezondheid en lifestyle. Ook bezocht ik veel perspresentaties met als pluspunt dat de goodies gehouden mochten worden! Ik interviewde zangeres Glennis Grace over haar zeven zonden en ik deed  een interview met Dr. Linda Papadopoulos van het programma My Naked Secret en met Dr. Vik Vijh van het programma Last Chance Salon. Kortom, ik heb echt superveel geleerd de afgelopen vijf maanden!

De komende paar maanden ga ik me druk bezig houden met afstuderen van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Als ik daarmee klaar ben hoop ik als redactrice aan de slag te kunnen!

Ik ga iedereen op de redactie enorm missen, maar het is nu de beurt aan Marleen om Karin en Madelon te versterken. Ik wens haar heel veel succes en plezier! Maar dat komt vast wel goed!

Liefs, Laura

Hello Marleen!
Op een goede dag sprong ik in het diepe en schreef Ze.nl een brief: of ze nog een stagiaire zochten. Een belletje en een superleuk gesprek later, deelde ik thuis taart uit omdat ik was aangenomen, hoera!

Typische vrouwenonderwerpen zoals foute mannen, heftige real life verhalen of dikke blunders: ik kijk ernaar uit om hier elke dag over te schrijven. Ik studeer Redactie en Mediaproductie in Amsterdam en sinds mijn minor Creatief Schrijven weet ik het zeker: ik ben verliefd op schrijven! 

Naast mijn liefde voor schrijven, word  ik ook intens gelukkig van baby?s. Zodra ik ze hoor of zie gaat mijn hart sneller kloppen (ook bij de geur van Zwitsal). Verder heb ik altijd al een surpriseparty gewild (maar nooit gehad), heb ik meer sloffen dan schoenen en krijg ik weke knieën van Jan Kooijman.

Je vindt mij elke avond om 8 uur als GTST-junkie voor de tv en alles 'speciaal voor de vrouw' koop ik direct. En wil je mij bereiken? Stuur maar geen WhatsApp; daar reageer ik standaard veel te laat op. Kom maar gewoon langs bij mijn huisje in de Amsterdamse Ghetto: de Bijlmer (waar eerlijk gezegd weinig 'schokkends' gebeurt).

Ik heb er zin! Ik hoop de leZeressen ook, want ik heb een hele voorraad aan ideeën! 

Liefs, Marleen