7 tekenen dat je hem niet meer leuk vindt

Relaties door Laura_S
Je weet even niet of jullie relatie nou een gewoonte is of dat jullie nog daadwerkelijk in love zijn. Na een aantal jaar kan de spark uit de relatie zijn, maar dit hoeft niet te betekenen dat jullie niet meer van elkaar houden. Of toch wel?

Mochten onderstaande situaties je bekend voorkomen, denk dan nog eens goed na waarom jullie ook alweer nog steeds bij elkaar zijn of je dat nog wel wil...

1.    Je hebt geen zin om hem terug te bellen
Elke keer als je zijn naam op je telefoon ziet, denk je in plaats van 'jeeej', 'nee'. Hij denkt waarschijnlijk dat je het druk hebt of dat je je telefoon niet bij de hand hebt als je niet opneemt en hem niet terugbelt. Maar in werkelijkheid heb je gewoon geen zin om met hem te praten. Dat zegt wel wat over jullie relatie, niet...?

2.    Je flirt met andere jongens waar hij bij is
Als je in een relatie zit waar je gelukkig in bent zul je niet zo vaak met andere mannen flirten. Maar als je hem minder leuk vindt, ga je om je heen kijken en begin je te flirten. Het gaat er totaal niet om dat je hem jaloers wil maken of wil kijken of je nog goed in de markt ligt. Het is gewoon typisch een gevalletje 'uitgekeken op je vriend'.


3.    Je wil je niet aan hem binden

Als hij over de toekomst begint, krijg je het benauwd. Je verandert het onderwerp of maakt overal een grapje van. Van het woord 'kinderen' krijg je ineens braakneigingen en het woord 'koophuis' doet je spontaan een zweetaanval krijgen. Als je erover nadenkt komt dit omdat je simpelweg geen toekomst met hem wil.

4.    Je gaat niet in op zijn avances
Hoe reageer je als hij vraagt wanneer jullie samen weer wat leuks gaan doen? Begin je snel ergens anders over of kom je gelijk met excuusjes waarom je niet kan? Of probeer je soms altijd iemand mee te nemen als je iets met hem gaat doen...?

5.    Je vindt zijn grappen niet leuk meer
Lag je eerst dubbel om elke zin die uit zijn mond kwam? En is dat tegenwoordig wel anders? Irriteer je je dood aan elke grap en rol je met je ogen? Dit betekent dat vrijwel niets je meer interesseert wat hij je te zeggen heeft. Tijd voor een break up?6.    Je maakt meestal plannen zonder hem

Iedereen houdt van ruimte voor zichzelf, maar als je bijna altijd alleen maar plannen maakt zonder hem dan is er iets grondig mis. Het is (onbewust) waarschijnlijk een manier om hem niet te zien, zonder dat je hoeft te zeggen dat je geen zin in hem hebt. Dus tijd om er een eind aan te breien of je relatie een grondige oppepper te geven!

7.    Je voelt je ongemakkelijk bij hem
Als hij naar je toe komt, deins je achteruit. Als hij z?n arm om je heen slaat, duw je zijn arm weer weg. Duidelijker kan het niet worden! Je vindt hem gewoon niet meer fysiek aantrekkelijk of je voelt je gewoon niet meer op je gemak bij hem...

Vind jij jouw lover nog wel leuk...?