8 leuke dingen die je kunt doen als het in de zomer slecht weer is

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Zomer! Het perfecte moment om te genieten van zeeën aan vrije tijd. Sterker nog, het wil nog weleens gebeuren dat je je zelfs gaat vervelen! Daarom is het handig om bij goed én slecht weer een lijstje met leuke activiteiten te hebben!

 
Wanneer je dan eindelijk een beetje tijd voor jezelf hebt, mag het natuurlijk niet gebeuren dat jij je de hele dag gaat vervelen. Daarom een aantal fijne tips met leuke dingen om te doen in de zomer wanneer het weer wat slechter is.


Collage maken

Als je vaak tijdschriften leest, heb je vast een grote verzameling ergens in je huis rondslingeren waar je maar weinig mee doet. Tijd om je creativiteit in te zetten en met een schaar aan de slag te gaan! Als je een collage maakt, komt er vaak van alles uit je onderbewustzijn naar boven. Naast een mooi plaatje kan het eindresultaat je daarom vaak ook een indicatie geven van wat je echt prikkelt en wat je misschien in de toekomst zou willen (bijvoorbeeld wat voor werk bij je past).
 
Karaoke
Je lievelingsmuziek keihard zetten en met je vriendinnen (of in je eentje) meeblèren is iets wat bijna iedere dag goed kan maken. Of je nou Taylor Swift of Beyoncé fan bent, of je nou wel of niet mooi kunt zingen: het gaat om de lol.
 
Kookkunsten
Als je houdt van experimenteren in de keuken, kun je hier op een regenachtige zomerdag prima gebruik van maken. Bakken is altijd gezellig en een mooie smoes om gelijk een paar brownies naar binnen te werken, maar je kunt ook bijzondere salades bereiden, sushi maken met vriendinnen of de meest geweldige omelet ever maken. Ook leuk en heel toepasselijk voor de zomer: nieuwe smoothierecepten uitproberen.
 
Benieuwd naar de overige tips? Lees dan verder op Girlscene.nl!