Dingen waar alleen mooie vrouwen mee wegkomen

Beauty door Sascha

Soms doe je iets waar menig persoon niet mee weg zou kunnen komen. Toch krijgen pretty ladies het vaak alsnog voor elkaar. Je charmes in de strijd gooien voor het uit de weg gaan van een boete of make-uploos de deur uitgaan. Jij kunt het allemaal!

 
Sommige vrouwen kunnen overal mee wegkomen, en dan hebben we het natuurlijk over alle mooie dames met een fantastisch uiterlijk. We kunnen er wel de hele tijd omheen draaien, maar dat mooie vrouwen bepaalde dingen gewoon eerder voor elkaar krijgen, dat is een feit.


Boetes uit de weg gaan

Rij jij weer eens ergens 20 kilometer te hard en word jij staande gehouden door de politie, dan zit het er dik in dat jij als pretty lady uiteindelijk toch weer onder die boete uitkomt. Even je charmes in de strijd gooien en je kunt weer doorrijden.
 
Free shots!
Je zou bijna kunnen zeggen dat je je portemonnee best thuis zou kunnen laten liggen wanneer je gaat stappen. Mooie vrouwen doen het namelijk altijd goed bij de barmannen. Even je charmante blik opzetten en there we go. Free shots!
  
Sollicitatiegesprek
Natuurlijk, inhoudelijk moet het ook allemaal een beetje meezitten, maar heb jij je looks on fleek en doe jij lekker spontaan, dan heb je toch al een streepje voor. Grote kans dat jij wordt aangenomen bij die job.

Make-uploos de deur uit

Soms heb je van die dagen dat je zo geen zin hebt in een hele plamuur laag op je gezicht. Gelukkig is dat voor jou als mooie vrouw no problemo! Zonder make-up, lekker au naturel, zie jij er nog steeds fantastisch uit. Natural beauty noemen we dat.


Vuilniszak

Je kunt er natuurlijk altijd fabulous uitzien, maar wanneer jij de straat opgaat met een vuilniszak, ben jij waarschijnlijk nog steeds charming. Sommige vrouwen hebben dat, dan maakt het niet eens meer uit wat ze aantrekken, ze komen er altijd mee weg.
 
Lekker klunzig
Ben jij hard aan de deur aan het trekken terwijl er met koeienletters ‘PULL’ opstaat? Geeft niks want mooie vrouwen die ontzettend lomp zijn, zijn vooral heel leuk. Vraag dat maar aan de mannen, die kunnen dat allemaal beamen.
 
Fashionably late
Mooie mensen kunnen nou eenmaal wat legaler te laat komen. En heb jij geen tijd gehad voor het bedenken van een realistische smoes, dan kom jij met je charmante blik ook al een heel eind. Helemaal niet erg om daar af en toe een beetje misbruik van te maken.
 
Wat vind jij een typisch ding waar mooie vrouwen altijd mee wegkomen?