Dit begrijpen alleen vrouwen die altijd op tijd komen

Lifestyle door Sascha

Vrouwen die altijd te laat komen, zullen ook heel wat herkenbare punten op kunnen noemen. Nou, vrouwen die altijd op tijd zijn kunnen er ook wat van! Veel te vroeg ergens aankomen om hierdoor niet te hoeven rennen en te zweten bijvoorbeeld.

 
No stress voor alle vrouwen die altijd op tijd komen, dat dan wel weer. Zij doen er alles aan om hun oksels droog te houden. Daarbij komt wel kijken dat ze vaak minstens een uur te vroeg ergens aankomen, maar je moet er wat voor over hebben hè.

 
Te laat is irritant
Alleen vrouwen die overal altijd op tijd zijn, begrijpen hoe irritant te laat komen is. Er komen genoeg momenten voor dat jij op tijd bent en iemand een uur later aankomt kakken. Intussen ben jij al zo chagrijnig als de pest en is dat uitje wat zo leuk had moeten worden nou niet bepaalt leuk meer. Iemand moet van hele goede huize komen om dit nog goed te kunnen maken. Jou op een ijsje trakteren bijvoorbeeld…
 
Speling
Heb jij met iemand een afspraak staan die gegarandeerd te laat komt, dan spreek jij altijd minstens een kwartier eerder af. Jij komt een kwartier later maar zij ook, dus komen jullie uiteindelijk alsnog tegelijk aan. Soms moet je gewoon een beetje slim zijn, anders sta je uren te wachten op iemand die permanent te laat komt en dat willen we niet!

No stress

Aangezien jij absoluut niet van stress houdt, zorg jij er dan ook hoogstpersoonlijk voor dat dit niet zal gebeuren. Rennen voor de bus alsof je leven ervan afhangt is niet aan de orde. Dan neem je wel een busje eerder om dit helse gedoe en geren te voorkomen. Het liefst ga jij überhaupt niet met het openbaar vervoer, want de kans dat er iets niet rijdt of er vertragingen zijn, is nogal groot.


Zweten houden we niet van

Zweten, daar doen we natuurlijk niet aan (behalve in de sportschool natuurlijk…). Mensen die haast hebben en moeten rennen voor hun leven, zweten. Vrouwen die altijd op tijd zijn, herkennen het zweet uit de weg gaan waarschijnlijk wel. Liever vijf bussen eerder pakken, dan rennen, zweten en net op tijd zijn. Als we willen zweten, dan gaan we wel naar de sportschool.
 
Altijd veel te vroeg
Jij die panisch is om ook maar een minuut te laat aan te komen, is altijd overal veel te vroeg. En dan bedoelen we ook echt véél te vroeg. Heb jij een sollicitatiegesprek en moet je gebruikmaken van de trein en de tram? Het kan niet anders dan dat jij als rasechte op tijd komer minstens drie reisopties eerder neemt waardoor jij een uur te vroeg bij je toekomstige job aankomt.
 
Kom jij ook altijd overal te vroeg aan?