Op deze manier kom je erachter of je lover vreemdgaat

Lifestyle door Elsemieke

Twijfel je of jij wel de enige bent waar je vent het spel der liefde mee bedrijft? Is hij wel erg gefocust op zijn telefoon en gaat ook zijn voorraad luchtjes er veel te snel doorheen? Dan kun je hem hiermee op heterdaad betrappen!
 
Jullie wonen al eeuwen samen, maar je bent er niet zo zeker van of jullie liefdesnestje wel zo exclusief is als je altijd dacht. Misschien moet je er toch eens over gaan nadenken om dat versleten bed in een nieuw jasje te steken. Er is namelijk een nieuw matras op de markt waar je vanaf kan lezen hoeveel personen erop hebben geslapen. Creepy!
 

 
Een nachtje weg
Het nieuwe ontwerp heet Smarttress en werd bedacht door de Spaanse matrasmaker Durmet. Je kan met dit ‘slimme matras’ ontdekken welke bewegingen er in je bed worden gemaakt als jij niet thuis bent. Wanneer je een nachtje met vriendinnen weggaat is je lover er dus gloeiend bij als hij niet alleen slaapt… Eigenlijk vinden wij dit controlesysteem hartstikke creepy, maar als je twijfelt aan zijn trouw is het misschien een ideale oplossing.

Op je smartphone

Het ‘lover detection system’ heeft handige sensoren en detectors waarmee elke beweging wordt geregistreerd. Deze gegevens stuurt hij vervolgens heel slim door naar een app op je telefoon. Als het bed heel heftig begint te bewegen dan krijg jij een melding dat er iets niet in de haak is. Ongewenste bedbezoekers vallen dus keihard door de mand… 
 

In de buidel tasten
Kan je nu écht niet meer wachten om je vent met dit slimme matras te bespieden tijdens je maandelijkse weekendjes weg? Dan wordt het tijd om je spaarrekening eens flink te plunderen, want voor 1500 euro kom jij erachter of mister loverlover écht vreemdgaat.  
 
Zou jij dit slimme matras gebruiken om je vent te betrappen op vreemdgaan?