Ze Biecht Op: 'Ik was stapelgek op mijn knappe fysiotherapeut'

Lifestyle door Elsemieke

Personal trainers, knappe artsen en getrainde fysiotherapeuten: no go’s waar we stiekem slappe benen van krijgen. We kunnen dan ook niet allemaal netjes afstand bewaren... “Hij was de reden dat ik me veel te lang liet behandelen.”

Daniek (27): “Ik heb altijd al een zwak gehad voor onbereikbare mannen. Als een guy ook nog hartstikke sportief is dan mist mijn hart al snel een paar slagen. Een zelfverzekerde uitstraling doet iets met me, alsof zo'n kerel dondersgoed weet welke effecten hij op een chick heeft. De spanning of er ooit echt iets gaat gebeuren vind ik stiekem heerlijk. Een paar jaar geleden ging dat echt veel te ver.”
 

Verdraaide knieschijf
“Om mijn hoofd helemaal leeg te kunnen maken trek ik ’s avonds graag mijn sportschoenen aan om een rondje hard te lopen. Pijnlijk genoeg was ik een paar keer goed misgestapt, waardoor een van mijn knieën flink opzwol. Na een paar onderzoeken bij de huisarts besloot hij me door te sturen naar een fysiotherapiepraktijk bij mij in de buurt. Hij vond het belangrijk dat ik leerde hoe ik mijn knie het beste kon bewegen voordat ik mijn running skills weer zou hervatten. In de praktijk werd ik voorgesteld aan Luuk, mijn fysiotherapeut.”
 
Zonder spijkerbroek
“Die eerste avond dat ik bij hem op spreekuur moest komen was zijn sportieve en handsome uiterlijk me niet ontgaan. Zonder enige gêne trok ik mijn spijkerbroek uit, zodat hij mijn knie kon onderzoeken. Luuk besloot na afloop dat het een goed idee was dat hij me de komende tijd twee avonden per week zou leren om mijn knie anders te gebruiken. Daar had ik wel oren naar, maar ik hoopte heel erg dat hij zijn warme behandelkamer de schuld zou geven van mijn vuurrode wangen."

Totaal van slag
"Ik kon er niet langer omheen: wat was deze vent belachelijk aantrekkelijk. Sporten heb ik altijd al wel lekker gevonden, maar dat is met name omdat ik mijn hoofd lekker leeg kan maken. Dat was in de praktijk waar Luuk werkte wel anders… Nooit eerder was ik zó excited geweest om naar de sportschool te gaan. Luuk maakte een schema met oefeningen voor me waar ik zelfstandig mee aan de slag kon. Regelmatig kwam hij even checken hoe het met mij en het sporten ging. Zodra hij zich met een oefening bemoeide sloeg mijn hart direct over en kon ik me nauwelijks meer focussen. Zo hopeloos heb ik me nooit eerder gevoeld.”
 

 
Strakke billen
"Ging ik voorheen altijd hardlopen in de meest relaxte outfit die ik maar kon vinden, was dat in de maanden waarin ik fysiotherapie volgde wel anders. Achteraf schaam ik me echt over de hoeveelheid geld die ik heb uitgegeven aan leuke sportkleding, want ik wilde maar wat graag de aandacht van mijn trainer Luuk trekken. Wat eigenlijk heel vreemd was, want zodra hij een casual gesprekje met me probeerde aan te knopen sloeg ik volledig dicht. Liever staarde ik van een afstandje naar zijn superstrakke achterste, fantaserend over het moment dat hij me mee zou nemen voor een wel héél belangrijk evaluatiegesprekje…." 

Gezinsgeluk
“Helaas is het me nooit gelukt om Luuk te hinten dat ik wel tot meer bereid was dan die eeuwige beenoefeningen van hem. Dat hoefde ook niet, want na de zoveelste dromerige sessie op de loopband kwam er een vrouw de praktijk binnengelopen. Voor haar uit stormden twee schattige blonde jongetjes, recht de armen van Luuk in… Toen ik de vertederende blik op het gezicht van de vrouw zag wist ik genoeg. Het werd tijd om eens wat vaker de kroeg in te duiken.”

Heb jij weleens een crush gehad op een onbereikbare man?