Lifestyle / Eten
Eten

Verwen jezelf met dit ideale cadeau!

Hou jij ook zo van theeleuten en bakken? Dan ben je niet de enige. Wij zijn er ook dol op! Daarom hebben wij een leuke tip voor je: Green Gypsy! Een blog met fijne recepten en sterke verhalen. Maar dat is niet alles! 
 
Green Gypsy heeft namelijk tegenwoordig ook een webshop vol met leuke producten. In de webshop staan thee en kruiden centraal. Een vrolijke doos met vier verschillende kruiden en een zakje thee is het hoofdproduct. Er zijn vijf verschillende dozen verkrijgbaar en alle vijf de dozen hebben een eigen samenstelling. Wij kregen deze box op de redactie binnen en waren gelijk enthousiast. Deze box is het ideale cadeau voor je moeder, zus, tante, nichtje of gewoon lekker voor jezelf! En wij hebben nog meer goed nieuws: in de aankomende Healthbox zit ook een product van Green Gypsy. Hoe fijn is dat? Twee vliegen in één klap! Je kunt 'm nu hier bestellen! 
 

 
Bakpakket
Wij kregen het bakpakket van Green Gypsy op de redactie. Hierin zitten drie verschillende kruidenmengsels en twee vrolijke theesoorten - zie hierboven. Het is een cadeautje voor iedere bakliefhebber, de kruiden zijn een welkome toevoeging aan je gerechten en de thee maakt van ieder kopje een feestje!
 
Happy Lemon Twist
De naam zegt het al, deze heerlijke thee maakt je helemaal happy! Een mengsel van onder andere appel, munt, rooibos en een vleugje citroen brengt je in de zevende theehemel. Maar hij is ook koud heel lekker. Schenk de warme thee in een glas met ijsblokjes en je hebt je eigen ijsthee!
 
Pumpkin Spice
Deze pompoenkruiden zijn een fijne toevoeging aan taart, cake en koekjes. De kruidige kaneelsmaak is een hype in Amerika die wij maar al te graag omarmen! Je cake zal nooit meer hetzelfde zijn… 
 
Chai Tea Mix
Je denkt misschien dat dit alleen voor thee is, maar niets is minder waar. Deze Indische kruidenmix maakt inderdaad een heerlijk zacht drankje, maar deze kruiden zijn ook een prima ingrediënt voor je koekjes, cake, taart en pannenkoekenbeslag!
 
Speculaas kruiden
Nee, dit is niet alleen lekker in december. Het hele jaar door kun je het door je bananenbrood doen of door je havermout. En natuurlijk, net zoals de andere kruiden, door je koekjes, taart en cake! 
 
Gingerbread mix 
In het buitenland is deze mix al mateloos populair, maar in Nederland blijven we een beetje achter. Maar waarom zouden we? Deze mix staat bekend om de geweldige koekjes die je er mee maakt, maar kleur niet binnen de lijntjes! Gooi het door je hippe overnight oats, je granola en je bananenbrood!
 
Bestellen maar!
Ben je net zoals ons helemaal weg van deze leuke pakketten? In de Green Gypsy webshop kun je ze allemaal eens goed bekijken en je favoriet bestellen! Stel je liever je eigen pakket samen? Je kunt de ingrediënten en de box ook apart kopen!
 
Waar zou jij deze kruiden bij gebruiken?