Lifestyle
Lifestyle

13 tekenen dat jij een verwend kreng bent

Tja, heel af en toe willen vrouwen zich weleens als een echte prinses gedragen. Dan is even niks meer goed genoeg, en moet iedereen maar even rekening met jou houden. Zo verwacht jij bijvoorbeeld wel het allermooiste cadeau op je verjaardag!
 
Ach, prinsessendagen hebben wij allemaal weleens, dat geeft helemaal niks. Soms gaat het alleen wel iets te ver en moet je misschien een beetje gas terugnemen. Jij bent namelijk toch wel echt een verwend kreng als…


… je boos wordt op je broer of zus wanneer zij een kleinigheidje van je moeder krijgt en jij niet.
 
… je stennis schopt wanneer jouw vriend eindelijk een keer heerlijk voor je heeft gekookt en jij begint te zeuren dat de kip veel te groot gesneden is.
 
… je net een paar peperdure laarzen hebt aangeschaft, het toch een miskoop blijkt te zijn en je ze in de prullenbak gooit omdat de kringloop te ver weg is.
 
… je nijdig wordt wanneer je na afloop van een feestje geen goodiebag mee naar huis krijgt.
 
… je van je bestie een verjaardagscadeautje krijgt waarbij duidelijk naar voren komt dat ze er moeite voor heeft gedaan, en jouw afkeurde blik niet te missen is.


… je een lekker dagje met je moeder of vriend gaat shoppen, en jij er volledig vanuit gaat dat zij wel eventjes voor jou betalen.
 
… je bij iemand thuis gezellig een hapje komt eten, en het gehele gerecht afkraakt omdat je niks lust van wat er op je bord ligt.
 
… je een week lang niet te genieten bent als je je beseft dat je deze zomer niet vier, maar drie keer naar het buitenland op vakantie gaat.
 
… je op bezoek bent bij een vriendin en weigert wat te drinken aan te nemen omdat er geen ijsblokjes bij zitten.


… je best een weekje met je moeder naar Curaçao wil, maar alleen als er een vijfsterrenhotel wordt geboekt. Anders niet.
 
… je mensen van Facebook verwijderd omdat ze je niet gefeliciteerd hebben.
 
… je geen genoegen neemt met een cadeautje dat niet zoveel waard is. Hoe kan iemand zo weinig voor jou overhebben?!
 
… je niet aardig doet tegen de vriend van jouw beste vriendin, omdat jij nog steeds single bent en het een ander dan ook maar gewoon niet gunt.

Maak jij je weleens schuldig aan bovenstaande dingen?