Liefde / Intiem
Intiem

Wow: met dit formaat clitoris krijg je ook een orgasme tijdens de daad


Size does matter, daar kunnen we niet omheen. Een potje seks met een groot geschapen vent kan een extra dimensie geven. Maar wist je ook dat het formaat van jouw flamoes bepaald of je het tijdens de daad wel héél warm krijgt?
 
Je vindt het heerlijk om met je vent in de kroonluchters te hangen, maar verlangt al een eeuwigheid naar een spetterend uiteinde. Nee, dan hebben we het niet alleen over zíjn orgasme. Misschien moet je dit verlangen toch maar uit je hoofd zetten, want volgens een nieuwe studie bepaalt het formaat van je flamoes of je samen met je lover kan klaarkomen of niet. 


 
Urinebuis
Over het algemeen zien we de grootte van zijn genotsknots als de maatstaf voor een sidderende vrijpartij. Maar volgens het onderzoek van de Indiana University is het formaat van je poes wel degelijk van belang. Als je clitoris op 2,5 centimeter of minder van je urinebuis afzit, heb je geluk want je kunt dan klaarkomen tijdens een potje rampetampen.
 
Kleine kittelaar
Hoe dichter je kleine kittelaar op je urinebuis zit, hoe makkelijker het is om een orgasme te krijgen. Als je dan verstrengeld bent met de zwengelaar van je lover krijg je meer wrijving rondom je clitoris. Een spetterende piek gegarandeerd. Als je doperwtje verder dan 3 centimeter van je urinebuis is verwijderd dan is de kans dat je tijdens een vrijpartij klaarkomt heel klein. Aii...

Bereik jij tijdens de daad altijd een spetterend orgasme?