Seks & relaties / Seks
Seks

Als een man dit doet weet je dat je goed bent in bed


We vinden het heerlijk als mister loverlover ons duidelijk maakt dat we een beest in bed zijn. Gelukkig deinzen de meeste kerels niet terug voor wat non-verbale feedback. Hierdoor maakt hij je duidelijk dat jij wel van wanten weet!
 
Jason Derulo zei het al: ‘talk dirty to me!’ Misschien zijn vieze praatjes wat te akward voor je, maar weet je vent jou wél te raken met zijn schuine woordjes. Als hij hier ook nog je naam bij roept dan weet je dat je goed zit! Vaak gaat het niet eens bewust, maar mannen hebben meerdere manieren om je te laten merken dat jouw bedprestaties hoog scoren. Zoals...  


1. Hij kreunt alsof zijn leven ervan af hangt. Het is misschien de meest voor de hand liggende, maar zeker niet de onbelangrijkste! Aan de hoeveelheid geluiden die je lover produceert kan je heel goed afmeten of je op de juiste weg zit.

2. Zijn ademhaling. Wanneer je vent enthousiast raakt van jouw sexy kunsten tussen de lakens zal hij die ademhaling niet meer onder controle kunnen houden. In, uit, in en uit, hij is al de tel kwijt geraakt vanaf het moment dat jij bovenop hem dook.
 


3. Dirty talk. Yep, alsof al dat gekreun en gehijg van hem nog niet genoeg is bestookt hij je ook met allerlei vunzige woordjes. Zo weet je in ieder geval dat je door moet gaan als hij zijn lippen niet meer op elkaar kan houden. 

4. Zijn ogen kunnen zich niet meer op één plek focussen. Het ene moment gaat zijn blik naar je mond en zoent hij je alsof de wereld vergaat, het andere moment draaien die grote kijkers weg van het genot dat je hem bezorgt. Good job, hij wil niets liever dan verder met jou naar grote hoogtes stijgen. 
 


5. Old, but gold, tijdens een hete vrijpartij roept je vent jouw naam alsof zijn leven ervan af hangt. Zolang hij maar de goede naam schreeuwt weet jij dat hij direct de volgende ochtend zijn vrienden zal vertellen over zijn wilde nacht. 


6. Om de cirkel helemaal rond te maken: je kerel vraagt of hij klaar mag komen. Bingo! Geen twijfel over mogelijk dat jullie potje rampetampen een groot succes was als mister loverlover bijna aan zijn climax zit. 

Op welke manier merk jij aan je lover dat je goed bezig bent?