Dit zijn de grootste ergernissen in bed

Lifestyle door Elsemieke
Over een potje stomende seks kunnen we al een waslijst aan irritatiefactoren opnoemen, maar als het over onze heilige nachtrust gaat zijn we net leeuwinnen. Van stinkende scheten tot aan zijn ijskoude voeten tegen je been, aaargh!

Boys will be boys, dat weten we inmiddels maar al te goed, maar in bed kunnen we ze af en toe niet uitstaan. Nee, dan hebben we het niet over de wilde avontuurtjes die we met mister loverlover beleven. Je boyfriend is natuurlijk de leukste, grappigste en heetste vent die er is, maar wanneer het sleepytime is kunnen we hem soms wel schieten. Dit zijn de grootste ergernissen in bed!
 
 
1. De geur van zijn scheten na een avondje stappen met zijn vrienden. Niet. Te. Doen. Helemaal als hij vervolgens met zijn schuldige gezicht de lucht probeert weg te wapperen. Nice try!
 
2. Over geur gesproken, wat dacht je van zijn zwetende oksels? Wanneer je liefdevol je hoofd op zijn borst legt deins je al snel terug voor zijn 'mannelijke' geur. Gátver, heeft hij ooit weleens van een douche of een bus deo gehoord?
 
3. Ouch. In de categorie tópirritaties in bed vallen zeker zijn schrapende teennagels tegen jouw been. Dat je al meerdere keren subtiel het nagelschaartje voor hem hebt klaargelegd lijkt hij niet te begrijpen. 

4. Oké, dat de meeste kerels de moeite niet nemen om hun teennagels bij te knippen is blijkbaar onvermijdelijk. Maar in hemelsnaam mannen, die witte sokken in bed kunnen ook niet hoor!

5. Na een lange drukke dag is er niets lekkerders dan languit achterover ploffen op je zachte bed. Maar wat nu als je nieuwste scharrel ervoor gekozen heeft om vrouwen zijn liefdesnestje in te lokken met een waterbed? Dan hobbel je ineens wel heel makkelijk door zijn bed...
 


6. Als er überhaupt al een man op deze aarde rondloopt die in bed een pyjama draagt... nee, doe het maar niet! En al helemáál geen sleepyoutfit met rare figuren of streepjes erop. Een absolute no go als het aan ons ligt.
 
7. Het is algemeen bekend dat elk stelletje regelmatig vecht om de dekens, maar wij noemen hem hier graag nog een keertje voor je! Serieus, hoé irritant is het als je lover zich elke nacht weer oprolt in het hele dekbed?! Daar lig je dan op jouw helft, bibberend van de kou...

8. Je zou voor je boyfriend door het vuur gaan, maar wanneer hij voor de zoveelste keer rechtop in bed zit krijg je het soms toch te kwaad. Begint hij vervolgens ook nog in het wilde weg te praten dan weet je helemaal niet waar je het zoeken moet. Doei nachtrust, hallo chronisch slaaptekort!


Welke ergernissen heb jij tegenover je vent?