Seks & relaties / Seks
Seks

Masturberen? Zoveel procent van de mensen denkt dan aan een beroemdheid


Wanneer je jeuk hebt, krab je en wanneer je honger hebt, eet je. Logisch dan toch dat je aan het masturberen slaat wanneer je zin hebt in seks maar er is niemand om mee van bil te gaan? En om dan over iemand anders te fantaseren, is best verleidelijk… 
 
Als je vriend niet in de buurt is of wanneer jij al heel lang de status van single lady bekleedt, zal je soms aan het ‘doe het zelf’-en moeten slaan. Helemaal niet erg, we doen het allemaal! Maar de bevindingen van dit onderzoek vinden we wel heel interessant! 
 
Speeltjes 
We bespreken met vriendinnen hoe vaak we van bil gaan, durven de praten over onze stoelgang en vertellen zonder blikken of blozen wat voor gênants weer nu weer hebben uitgevreten. Waar we zelden over praten, is hoe vaak we masturberen. Dat terwijl we er toch best nieuwsgierig naar zijn. Daarom deed het seksspeeltjes bedrijf We-Vibe een onderzoek naar ons masturbatie gedrag. Hiervoor ondervroegen ze 1000 mensen naar hun solopraktijken. Zo kwamen ze er onder andere achter dat iets meer dan de helft van de vrouwen, 53 procent, seksspeeltjes gebruikt wanneer ze achtjes draaien. 
 
Ook ondervonden ze dat niet alleen vrouwen speeltjes erbij halen, ook een vijfde van de mannen pleziert zichzelf met een leuke toy. We-Vibe ondervond ook dat wij echte gewoontedieren zijn. 62 procent van de mensen volgt namelijk bij elke masturbatiesessie een vaste routine. Whatever works, right!  
 
 
Beroemdheid 
Je kunt natuurlijk een volwassen film opzetten om jezelf mee te plezieren, maar er zijn genoeg mannen en vrouwen die liever hun fantasie laten spreken. Zo geeft 33 procent van de mannen toe dat ze aan een beroemdheid denken wanneer ze de tent opzetten. Maar ook onder de vrouwen wordt er gefantaseerd over celebrities. 19 procent van de vrouwen denkt aan een lekkere beroemdheid bij de splitmassage. Wij snappen het wel hoor. Het is toch ook veel spannender om aan de lekkere Channing Tatum te denken die je nooit zult krijgen in plaats van aan je vriend die toch wel drie keer per week bovenop je ligt.
 
En, aan wie denk jij tijdens het masturberen?