Dit is dé manier om van je onderkin af te komen

Gezicht door Redactie Ze.nl
Met je gezicht laat je de eerste indruk achter. Niet zo gek dus dat we daar allemaal wel onzeker over zijn. Van dat vlekje op je bovenlip tot aan je onderkin: frustrerend, want je kan er niet altijd wat aan doen. Alhoewel…

Onzekerheden, ze kunnen je horendol maken. De een heeft het wat meer dan de ander, maar wie zou er niet wat aan zich willen laten veranderen? Een vetje hier en een vetje daar, die zien we liever vandaag dan morgen verdwijnen. Wanneer je niet blij bent met de rolletjes onder je kin is dat helemaal lastig, want je gezicht is toch het eerste wat mensen van je zien. Als jij ook wel wat meer zelfvertrouwen over je face kan krijgen hebben we goed nieuws voor je, want we hebben namelijk iets heel handigs voor je getest!
 

 
Afslankmasker
Ook al ben je misschien helemaal niet blij met die kwabjes onder je kin, je twijfelt er waarschijnlijk niet aan om daarvoor onder het mes te gaan. Een chirurgische behandeling is ook niet nodig, want er bestaat nu een afslankmasker dat het vet rondom je onderkin vermindert. Wát?! Ja, echt waar! ChinUp is op de markt gekomen om wat aan de onzekerheid van vrouwen en hun onderkinnen te doen. Het merk wil chicks weer vertrouwen en tevredenheid geven die je normaal gesproken ook hebt bij een behandeling bij de plastische chirurg. Maar dan zonder de pijn en de peperdure behandeling natuurlijk. 
 
Strakke kaaklijn
Oké, een simpele manier om die vetrandjes bij je gezicht weg te moffelen dus! Maar wat is ChinUp nu precies? Eigenlijk zorgt het masker ervoor dat het onderste deel van je gezicht strakker wordt. Hierdoor komt je kaaklijn een stuk beter uit en wordt dat irritante bobbeltje lekker gladgetrokken! In de verpakking vind je een vloeibaar masker dat je op je kin en het begin van je wangen smeert. Daarna trek je de band die je in de verpakking vindt strak om de vorm van je hoofd. Het zit eventjes oncomfortabel en je zal je huid ook voelen prikkelen, maar het resultaat mag er zeker wezen. Op de redactie merkten wij na een halfuurtje al een verschil op van 1 centimeter! 
 
 
Conclusie
Wij waren er eerlijk gezegd wat sceptisch over, maar het werkt dus echt! ChinUp stimuleert de bloedsomloop in je gezicht en dat merk je in de centimeters. Het is niet zo dat je van een grote afstand kan zien dat je ineens een loeistrakke kaak hebt, maar dat kan je ook niet verwachten van een masker dat je maar een half uurtje hoeft te dragen. Wanneer je nu denkt dat je met één zo’n masker gelijk van al je kwabbetjes onder je kin af bent hebben we helaas geen goed nieuws, want je moet het masker wel om de dag aan brengen wil je blijvend resultaat zien. Misschien handig voor als je een feestje hebt?
 
Cosmo Beauty Benelux is dé exclusieve distributeur van ChinUp mask in de Benelux. Een ChinUp masker-proefpakket kost €44,95 en is hier verkrijgbaar! Wil jij dit masker ook proberen? Je krijgt van 23-05-2016 t/m 30-06-2016 met de code 'zenl2016' 40% korting op je bestelling! 
 
Zou jij dit afvalmasker voor je kin willen uitproberen?