5 redenen waarom je nog niet klaar bent voor de zomer

Ontspanning door Lisa_V

Héhé we hebben er lang op gewacht, maar de zomer is in aantocht! Zomerjurkjes, bikini’s en strand. Allemaal leuk en aardig, maar eigenlijk zijn we nog helemaal niet klaar om ons zomerlichaam nu al aan de buitenwereld te vertonen.

Tijdens koude wintermaanden was het niet zo erg als je je benen niet elke dag scheerde, want je hoefde je behaarde melkflessen aan niemand te showen. Maar met de tropische temperaturen en vrienden die blijven vragen of je mee gaat naar het strand, ontkom je er niet meer aan. Aah! Lees hier vijf redenen waarom je nog niet klaar bent voor de zomer!
 

 
Wit, witter, witst
Je benen hebben sinds september vorig jaar geen zonlicht meer gezien. Er zit maar één ding op: trotseer je melkflessen aan de zon. Eens zullen ze toch een beetje zonlicht moeten krijgen. En hey, wie heeft eigenlijk verzonnen dat bruine benen mooi zijn? Roomblank is ook een teint.

Wintervetjes
Op 1 januari heb je heel braaf een abonnement afgesloten bij de sportschool. Beetje jammer dat je de afgelopen zes maanden maar vier keer bent gegaan. In de winter kon je die paar kilootjes makkelijk verbloemen, maar op het strand zul je straks toch echt uit de kleren moeten. Lang leve de omslagdoek.

Harige harry’s
In de koude wintermaanden was dat extra wintervachtje op je benen eigenlijk best fijn. Niemand die moeilijk deed over die paar haren meer of minder. Maar nu de zomer voor de deur staat moet je elke dag weer scheren, harsen, epileren en waxen. 
 
 
No Netflix and chill
Het was onze favoriete avondbesteding. Met een dekentje op de bank hangen en de hele avond series kijken. Buiten was het toch koud en regenachtig. Maar als de mussen van de daken vallen, moet je natuurlijk wel de hort op. Terrasjes met je lover, festivals met vriendinnen en BBQ-feestjes met je familie. Stiekem verlangen we naar een beetje me-time! Is het al winter?

Bikini’s passen
Elk jaar is het weer hetzelfde, als de eerste zonnestralen tevoorschijn komen heb je niets om aan te trekken. Waar zijn toch al je leuke zomerjurkjes en bikini’s gebleven? Normaal is shoppen onze grootste hobby, maar bikini’s passen slaan we liever over. Wie heeft toch dat lelijke paskamerlicht bedacht? Daar zit maar een ding op, online shoppen! Kun je lekker thuis met gedempt licht je nieuwe bikini proberen. 

Ben jij al klaar voor de zomer?