Waarom een lazy sunday met je lover heerlijk is

Ontspanning door Elsemieke
Na een heerlijke uitslaapmarathon tot minstens het einde van de ochtend draai je je lekker nog een keertje om. Geen werkafspraken, etentjes met je familie of andere verplichtingen: de zondag is van jou en mister loverlover. 
 
De hele week race je van de ene naar de andere afspraak en leef je op koffie en pure wilskracht. Op zaterdagavond dans je waarschijnlijk de voeten van je lijf, dus dat betekent dat er nog maar één dag overblijft om lekker te relaxen: zondag! De ultieme dag voor jou en je lover om even bij te komen en weer opgeladen aan een nieuwe week te beginnen.
 
 
Een lazy sunday met je lover is absoluut heerlijk omdat…
 
... je de hele dag ongestoord kunt vozen tussen de lakens. Je zit niet aan een avond vast waarop je allebei eigenlijk kapot bent, maar toch de behoefte voelt om de liefde te bedrijven. Op een slome zondag kun je daar juist alle tijd voor nemen. Je hebt er geen last van dat je de volgende ochtend weer vroeg op moet en je het vaste potje sexy time dus maar weer een keer overslaat. Op een zondag kan je het gewoon in de ochtend doen. Of 's ochtends, én 's avonds! No problemo op een lazy sunday.
 
... jullie samen kunnen genieten van een heerlijk ontbijtje op bed. De hele week let je er braaf op dat je niet te veel ongezonds eet, maar in het weekend mag je jezelf lekker trakteren. Het is het ultieme moment om samen met je lover ontspannen de week door te nemen. Kom maar door met die warme croissantjes, gekookt eitjes en verse jus. En dan natuurlijk het liefste door hém gemaakt, dat begrijp je wel! 
 

Bron
 
... het fantastisch is om samen quality time door te brengen. Daar heb je op een doordeweekse dag toch minder lang de tijd voor. Je lover en jij hoeven de hele dag niet de deur uit en hebben dus ook even geen stress aan het hoofd. Alle tijd voor elkaar, heerlijk! En dat onder een warm dekentje met een kop warme chocolademelk binnen handbereik, wat wil je nog meer?! 
 
... je de hele dag in bed kunt liggen. Maar dan ook echt de héle dag, fan-tas-tisch! Nadat jij en je vent eerst de hele ochtend hebben uitgeslapen is er nog steeds niet echt de noodzaak om dat warme bed uit te komen. Geen irritante wekker die je wakker schreeuwt middenin een fijne droom. Je wordt hooguit wakker van mister loverlover die zijn arm nog wat strakker om je middel heen slaat. Cute!
 

Bron
 
... je ongestoord de hele dag in je simpelste outfit kunt lopen. Ook hoef je je een dagje niet uit te sloven voor je spiegel, op een lazy sunday is alles geoorloofd. Het maakt hem ook niets uit dat je make-up loos de hele dag op de bank hangt in de lelijkste fluffy joggingbroek die je hebt. Eigenlijk vindt hij die slobberige 'just out of bed' look wel sexy!. Ook hij stopt zijn ass op een luie zondag het liefst alleen in een joggingbroek. Vinden wij helemaal niet erg om naar te kijken!

Wat doe jij het liefst op een lazy sunday?