Liefde / Intiem
Intiem

Ze Biecht Op: ?Ik deed het met de zoon van mijn docent?


Je kent het wel, die eeuwige crush waar je onmogelijk ‘nee’ tegen kunt zeggen. Zélfs niet als zijn vader jou de volgende ochtend weer doodleuk een college staat te geven. “De zoon van mijn docent nam me op het aanrecht…”
 
Pip (22): “Soms weet je dat bepaalde dingen eigenlijk gewoon not done zijn, maar lopen de lusten zo hoog op dat je wel bijna moet. Die spanning maakt het allemaal nog eens extra leuk en ‘nee’ zeggen is in the heat of the moment knaplastig. Ik scharrelde al een tijdje met iemand waar ik tot in de eeuwigheid al een crush op had. Scharrelen in de zin van zoenen en afspreken, seks was toen nog niet aan de orde.”


Wel de lusten, niet de lasten
“Gaandeweg kwam ik erachter hoe heerlijk scharrelen eigenlijk is: wel de lusten, niet de lasten. Wel wilde ik de spanning een beetje opvoeren door niet meteen all the way te gaan. Daarnaast mag een vent best een beetje moeite doen voor z’n prooi, toch? Zo gezegd zo gedaan. Er werd van alles uit de kast getrokken, maar met een hevig potje hot & steamy werd nog eventjes gewacht. Lusten blijven natuurlijk wel lusten, en uiteindelijk liepen ze zo hoog op, dat ik het uiteindelijk nauwelijks meer volhield…”
 
Docent alert!
“Maar niet alleen wachtte ik nog even met een potje sexy time om de spanning flink op te voeren, ook nog iets anders hield me enigszins tegen. Aangezien mijn crush/scharrel nog thuis woonde, maakte dit de situatie iets moeilijker. Zijn vader was namelijk degene die mij tijdens mijn college-uren voorzag van interessante lessen waarna ik in de hoop natuurlijk zou eindigen met een diploma op zak. Door al dat gescharrel werden de colleges van deze meneer alleen wel ietsiepietsie lastiger te volgen uiteraard.”
 
Sexting
“Maar goed, still going strong. Nog steeds hield ik het aardig goed vol, vond ik zelf. Tot er op een dag een hevig sexting gesprek plaatsvond. De nodige foto’s werden heen en weer gestuurd en dan begrijp je het natuurlijk wel... Hij hield het niet meer. Ik hield het niet meer. Het móést er nu gewoon van komen. Hij belde me op: “Jij komt nú hierheen.” Tja, toen was het kwaad wel zo’n beetje geschied. Alsof mijn leven er vanaf hing fietste ik naar huis. Het maakte me niet meer uit dat mijn docent boven doodleuk in de studeerkamer mijn rapporten aan het nakijken was.”


Sexy time!
“Ik belde aan, de deur vloog open en ik werd gelijk tegen de muur gedrukt. Een hartstochtelijke zoen vond plaats in de hal, en snel trok hij me mee de gang uit. Boven het bed opzoeken was geen optie aangezien zijn vader (en daarnaast tegelijk ook mijn docent) druk bezig was met het nakijken van (mijn) rapporten. De eerste de beste plek die we tegenkwamen was de keuken. Goed, de keuken. Ook prima. Hij trok mijn broek naar beneden en tilde me op het aanrecht. Alle lusten van de afgelopen weken kwamen er in één klap uit en we hebben het uiteindelijk twee keer gedaan.”
 
Hallo meneer de docent
“Blijkbaar was zijn vader druk in de weer boven, want na een sekspartij van dik 1,5 uur liet hij zich nog steeds niet zien beneden. Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij ons niet gehoord heeft, maar aangezien hij niet naar beneden is gekomen, hoop ik dit van ganzer harte! Ik weet niet of ik ooit nog betere seks zal hebben want het vuurwerk spatte eraf, maar dat ik mijn docent nooit meer normaal aan zal kunnen kijken, dat moge duidelijk zijn.”
 
Heb jij ook iets om op te biechten en wil je dat delen met onZe lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar vera@ze.nl!