Waarom je beter een bestie kunt hebben dan een lover

Lifestyle door Sascha

Hoe fijn het ook is om verliefd te zijn en te genieten van je lover, als puntje bij paaltje komt is jouw beste vriendinnetje toch echt je redder in nood! Alles kun je met haar delen, je kunt het je zo gek niet bedenken. BFF’s run the world!

 
Uiteindelijk willen de meeste dames onder ons toch wel echt heel graag een relatie. Lekker knuffelen, niet meer alleen hoeven slapen en lekker samen uit eten. Maar ga eens na wat je wel niet aan je bestie hebt: samen shoppen, sporten, jankfilms kijken, items ruilen, uithuilen, gebroken harten lijmen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om de volgende redenen kun je gewoon beter een bestie hebben dan een lover.


First love first

Alleen jouw allerbeste vriendin begrijpt die eeuwige zwak voor je eerste liefde. Niet echt iets om met je lover te bespreken natuurlijk, want hij zal daar niet heel blij mee zijn. Gelukkig is daar je BFF, zij begrijpt jou volkomen. Je eerste liefde is en blijft nou eenmaal speciaal.
 
Social media obsessie
Alle social media kanalen kun je alleen met je beste vriendinnetje delen, inclusief de mannen en vrouwen crushes op Instagram. Maar ook niet te vergeten de stalk sessies naar alle exen en hun nieuwe vriendinnetjes. Heerlijk om daar een dagje voor uit te trekken met je BFF.
 
Whatsapp
Whatsappen met je boyfriend is toch van een heel ander kaliber dan Whatsappen met je beste vriendin. Even de memorabele avonden weer tevoorschijn halen, of knappe Instagrammannen doorsturen. Moet kunnen toch? Soms willen we iets meer dan een ‘ok’.
 
Shoppen, shoppen, shoppen
Gaat het leven nou goed of fout, er is altijd wel een reden om weer even flink te shoppen en met je salaris over de toonbank heen te smijten. En met wie is dat nou fijner om te doen dan met je bestie? Juist, niemand. Mannen vinden shoppen toch ook gewoon vreselijk saai.


Samenwonen it is!

Tuurlijk wil je heus wel eindigen met je vriend inclusief huisje, boompje, beestje, maar de afspraak met je bestie dat jullie ooit nog een keer belanden in een villa met 30 katten, staat als een huis! Al doen jullie dat na jullie pensioen.
 
Garderobes ruilen
Jouw beste vriendin is de one and only met wie jij een garderobe switch kunt doen. Dit hoef je natuurlijk niet te proberen met je lover, dat snap je wel. Eigenlijk beschikken jij en je beste vriendin gewoon over twee complete garderobes, alles wordt aan elkaar uitgeleend.
 
Alles gaat fout
En als dan écht alles eventjes fout gaat, dan is daar altijd nog je beste vriendin. Iemand waar je altijd op terug kunt vallen. En dan bedoelen we natuurlijk situaties waarbij een hart weer even gelijmd moet worden. Een doos chocola, Netflix aan en uithuilen maar!
 
Hou jij ook zo van je beste vriendinnetje?