Waarom Nederlandse meisjes het allerleukste zijn

Lifestyle door Elsemieke

Je kunt het hardst met ons lachen, we passen feilloos in elke nieuwe situatie en zeggen altijd waar het op staat. De een vindt het bot, de ander loopt er enthousiast mee weg. Logisch, want Hollandse chicks zijn de leukste van de wereld!
 
Een recht door zee mentaliteit kan soms een beetje bot overkomen zijn, maar daardoor weet je wel wat je aan iemand hebt. Yep, je kan veel over Hollandse vrouwen zeggen, maar dit is waarom zij de leukste meisjes van de hele wereld zijn!

 
Blond girls
Als eerste: Hollandse girls staan natuurlijk bekend om die blonde golvende haren en lichte ogen. Vinden mannen in het buitenland vaak fascinerend omdat dat bij hen toch een stuk minder voorkomt. Logisch, je bent nu eenmaal extra speciaal!
 
Niet moeilijk
We zijn van huis uit gewend aan de aardappels met groente en een minuscuul stukje vlees, dus als een leuke guy ons wil trakteren heeft hij niet veel nodig poespas nodig. Natuurlijk vinden we een chique dinertje op zijn tijd ook weleens leuk, maar met een lekkere pizza of pasta maakt hij je al snel gelukkig. Mits je in goed gezelschap bent natuurlijk, dan is elke maaltijd geoorloofd. 
 
Nummer fixen
Nederlandse meisjes weten wat ze willen. Als we een leuke guy in de bar zien die duidelijk toont draaien we niet de hele avond om hem heen. Nee zeg, je stapt gewoon lekker op hem af! Die schuine glimlach om zijn mond laat weinig aan het toeval over en als hij je nummer niet vraagt fix je dat zelf wel even. Het is 2016, groot gelijk!
 
 
Sportief
Wij zijn hartstikke down to earth opgevoed door onze nog veel nuchtere ouders. Echt niet dat zij je overal met de auto naartoe brachten, zoals dat in Amerika de gewoonte is. Je ging maar lekker zelf fietsen als je zo graag naar een feest aan de andere kant van de stad wilde! Sowieso hebben je pa en ma je waarschijnlijk van kleins af aan opgevoed met sport. Het is in Nederland heel normaal dat je als kind al een sport kiest die je leuk vindt.

No drama
Nederlandse chicks zijn lekker nuchter. Dat komt goed uit als je op zoek bent naar de liefde van je leven, want mannen vinden je een nuchtere chick vaak hartstikke aantrekkelijk. Feit is dat guys niet van drama houden, ze hebben liever een meid waar ze lekker mee kunnen lachen.

To the point
Hollanders staan soms bekend om hun grote mond omdat we recht voor zijn raap zijn. Soms is dat kwetsend, maar aan de andere kant is een Hollandse meid niet schijnheilig, ze zegt precies wat ze bedoelt. Roddelen doen we ook niet achter je rug om, als iets ons niet aanstaat merk je het vanzelf wel.

In welke punten herken jij jezelf