Fashion
Fashion

Unboxing: Beautybox van juni

Er is weer een heerlijke gevulde Beautybox op de redactie bezorgd! Deze keer staat de box in het teken van fijne make-upjes met vijf heerlijke producten van het Deense make-up merk Hot Make-Up, opgericht door de Deense make-up artist Rikke Degn.
 
Rikke Degn heeft door de jaren heen al veel modellen opgemaakt. Omdat ze niet de juiste kleuren kon vinden bij andere make-up merken, heeft ze haar eigen make-up lijn gecreëerd. En dat vinden wij helemaal niet zo vervelend!


In de Beautybox van de maand juni vind je de volgende producten:
- Highlighter Compact
- Nailpolish
- Single Eyeshadow
- Lipgloss


Highlighter Compact - €9,50
De perfecte highlighter is niet te missen in je beautystash. Dat moge inmiddels duidelijk zijn. De highlighter van Hot Make-Up geeft je cheeky’s een prachtige healthy glow. Door de neutrale ondertoon past hij bij vrijwel iedere look. De beste plek voor dit fijne product is op je jukbeenderen, boven je wenkbrauwen, op je neusbrug en een mini beetje op je cupidoboog.

 
Nailpolish - €4,-
Een natuurlijke look is helemaal 2016, en laat dit pastelkleurige nagellakje daar nou precies aan voldoen! Het lakje van Hot Make-Up dekt in twee laagjes en laat je nagels achter met een perfecte glans. Oh, nog een tip: gebruik een top- en/of basecoat voor het allerbeste resultaat!

 
Single Eyeshadow - €8,-
De single eyeshadows van Hot Make-Up zijn super goed gepigmenteerd en daarnaast lekker makkelijk aan te brengen. De neutrale kleur past bij vrijwel iedere look! Breng de oogschaduw aan op het bewegend ooglid en een donkere kleur in de crease. Op deze manier krijg je een supermooie oogopslag. Final tip: oogschaduw werkt ook perfect voor de brows!

 
Lipgloss - €8,-
Maak je uiteindelijke look af met een goede lipgloss. Of je nou gekozen hebt voor heavy smokey eyes of gaat voor alleen een beetje mascara, lipgloss is always a good idea. Deze gloss heeft niet alleen een heel mooi kleurtje die zich makkelijk laat combineren, maar brengt ook nog eens heerlijk aan. En last but not least, hij plakt niet!
 
Bestel de Beautybox hier voor €14,95!
 
Wat vind jij van de Beautybox van deze maand?