De week van Ze #30

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Thand god it's friday! We luiden weer lekker het weekend in met een paar van de leukste foto's die we deze week hebben gemaakt. Kijken jullie mee?

We beginnen de week met deze superleuke lippenfoto. Jasmijn van Fashionscene mocht al deze nieuwe kleuren uitproberen en wij hielpen haar natuurlijk graag een lipje... ehh, handje mee.


Daar is-ie weer! Gijsje, de favoriete kat van de redactie. Sascha zorgt gelukkig vaak genoeg voor nieuwe lieve foto's waar we weer boven wegkwijlen.
 

De week is niet compleet zonder een hilarische selfie die een klein beetje mislukt is. Vooral Vera staat hier heel mooi op! 
 
Sascha verandert zo langzamerhand in een echte chefkok. Afgelopen week genoot ze samen met haar huisgenootje van twee heerlijke 'Pull apart'  broden met Camembert.
 

Sabine ging samen met Jasmijn van Fashionscene een lekker rondje toeren in een tuktuk van de WokExpress van de Albert Heijn! 
 
Sascha ging lekker met vriendinnetjes aan het speciaalbier, gezellig!
 

En omdat het zulk prachtig weer was afgelopen week (lees: bewolking met kans op neerslag), ging Kim met Jorieke een avondje naar Zandvoort! Gelukkig waren er wel lekkere cocktails.
 
Sascha was in een spontane creatieve bui met haar jaarclub en maakte deze ideale tasjes samen! Deze drie tasjes waren Sascha's creatie.
 

Omdat het donderdad was (ja, dat vinden wij een reden) gingen wij lekker lunchen. Vooral de heerlijke pannekoeken vielen goed in de smaak!
 
En wat is nu een lunch zonder een groepsfoto? Dat bestaat bij ons niet, wat dan weer resulteert in dit gezellige plaatje. Jammer dat redactrice Lisa niet aanwezig was, maar nu hebben we natuurlijk een reden om snel weer te gaan! 
 
Wanneer Sascha niet als een echte kokkin zelf in de keuken staat te bakken, dan zit ze wel lekker met vriendinnen op het terras te eten! Deze keer was de keuze op tapas gevallen.

Dat was het al weer voor deze week!

Hoe was jullie week?