De week van Ze #29

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Ja! Het is weer vrijdag, de week zit er bijna weer op. Maar voordat we lekker weekend gaan vieren hebben we even weer de week voor jullie op een rijtje gezet. Het was een relatief rustig weekje, maar wel met een paar leuke uitstapjes! Lezen jullie mee?


 
We beginnen met een stel geboren fashiontwins. Inmiddels is dit al de derde keer dat Britt en Vera in bijna dezelfde kleding op werk aankomen. En we weten wat jullie denken, maar nee, ze spreken het niet af.
 

 
En terwijl wij na een lange werkdag met een bak eten op de bank ploffen, gaat Elsemieke gewoon lekker nog even door. Je moet roeien met de riemen die je hebt en onZe Els neemt dat gewoon heel letterlijk.
 

 
Terwijl Elsemieke lekker aan het roeien was, nam Sabine haar zus mee uiteten. Loopt het water bij jullie ook al in de mond?
 

Nakd had ons een volle box vol met heerlijke repen toegestuurd! En daar besloten wij even een leuk proefsessie van te maken. Binnenkort hierover meer op Ze.nl! 
 

Sabine werd samen met haar moeder uitgenodigd voor een lang weekend Parijs door L’Oréal. Als kers op de taart hadden ze er heerlijk weer bij. Gezellig!
 

Vera ging met haar zus een middagje winkelen. Shoppen dat die twee kunnen! 
 

Elsemieke, Lisa en Vera waren in een selfie-bui. 
 

Simple Plan van dichtbij. Sabine heeft het inmiddels al 2 keer meegemaakt! Zijn we jaloers? Ja, stiekem wel.

En we eindigen de week met een koffiedate, daarbij kan natuurlijk de té lekkere worteltaart niet ontbreken! 


Tot volgende week ladies!

Hoe was jouw week?