Brunettes run the world!

Haar door Redactie Ze.nl
Blonds have more fun zeggen ze, maar brunettes regeren de wereld. Het grootste gedeelte van de vrouwelijke bevolking is gezegend met een donkere bos lokken. Wees er dus maar trots op, you sexy thing! Brunettes, you run the world!

Als roodharige of blondine val je misschien wat meer op, maar met je donkere manen kan je pas écht alles hebben. Je doet gewoon lekker mee met alle hippe trends van dat moment. Of de chocoladebruine tint, ombre of juist een hele lichte kleur in is, het maakt niet uit, jij kan het hebben! De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je gezegend bent met bruine lokken lees dan snel verder!
 
 
Goed in bed
Als brunette heb je dus het voordeel dat je de leukste trends gemakkelijk kunt hebben. Maar er zijn nog meer voordelen! Zo onderzocht DailyMail dat 60 procent van de mannen de voorkeur geeft aan een dame met donker haar. Ze onderzochten 2000 mannen uit het Verenigd Koninkrijk en daaruit kwam naar voren dat ze vrouwen met een donker kapsel verstandiger en interessanter vinden. Ook zouden ze beter zijn tussen de lakens. Wowie!   
 
Wil je meer lezen over de do’s en don’ts voor brunettes? Lees dan snel verder op ons zusje Trendalert.nl!