Tekenen dat jullie het leukste koppel ever zijn

Relaties door Elsemieke
Aan het begin van je relatie vroeg je jezelf nog af of hij wel the one is, maar nu weet je het zeker: jullie zijn voor elkaar bestemd. Totally in love vertel je het aan iedereen die het wil horen: jullie zijn het leukste koppel ever

Liefde maakt compleet blind, dat weten we allemaal. Het geeft helemaal niets, want die vlinders in je buik maken alles zoveel leuker. Verliefd zijn maakt je ook ontzettend kwetsbaar, want vindt hij je nog steeds zo leuk als jij hem? Eigenlijk weet je wel zeker dat hij de ware is, maar het kan nooit kwaad om wat extra bevestiging te krijgen. Dit zijn de tekenen dat jij en mister loverlover een echt droomkoppel zijn.
 

1. Jullie bespreken álles met elkaar. Hij is de eerste naar wie je toe gaat als je ergens mee zit en dat is andersom net zo. Je brengt elkaar op de hoogte van de kleinste dingen in je leven tot aan je grootste angsten.
 
2. Wanneer je met vriendinnen bent heb je het stiekem veel te vaak over je lover. En hij schroomt ook niet om met de boys op te scheppen over jullie romantische weekend. Zolang hij maar niet té veel in details treed...
 
3. Je kunt helemaal jezelf zijn bij hem. Hij omarmt al je gekke gewoontes met liefde zolang jij ook accepteert dat hij zich niet kan scheren zonder keihard de tekst van Eminem te rappen. 
 
 
4. Je veroordeelt elkaar niet. Gék word je af en toe van zijn voorliefde voor FIFA-spelletjes, maar op een paar plagerijtjes na laat je hem in zijn waarde. Doet hij immers ook als jij voor de derde keer aan New Girl begint. 

5. Jullie spreekt naar elkaar uit hoe gek je op elkaar bent. Ook in het openbaar. Natuurlijk hoef je niet non-stop klef te doen, maar je mag echt wel laten merken dat je gek op hem bent. En niet alleen als jullie knetterdronken op een feestje rondlopen. 

 
6. Ruzie? Wat is dat? Jullie spreken alles naar elkaar uit. Natuurlijk hebben jij en je boyfriend weleens irritaties, maar jullie laten het nooit te hoog oplopen. En als het wel zo ver komt nemen jullie even afstand van elkaar. Zodat jullie er daarna rustig over kunnen praten. 
 

7. Hij is blij voor jou en jij voor hem als je wat bereikt hebt in je leven. En dat laat je hem merken ook. Een lief berichtje of handgeschreven kaartje doet wonderen.
 
8. Jullie hebben het superfijn met elkaar, maar er is ook ruimte voor een eigen leven. Als hij de hele zaterdag met zijn vrienden wil voetballen laat je hem lekker zijn gang gaan, same als jij je hele zaterdag met vriendinnen wil shoppen. Tijd voor elkaar is belangrijk, maar het moet niet ten koste gaan van je eigen leven. 

9. Jij en je lover zijn niet snel jaloers op elkaar omdat jullie gewoon weten dat het goed zit. Je vertelt gewoon eerlijk dat die jongen bij het uitgaan een verwoede versierpoging deed. Hij kan het hebben en andersom ook. 

 
Herken jij jouw relatie in deze punten?