Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Buddha to Buddha: dé musthave voor je sieradenstash


We willen allemaal graag hip en trendy door het leven gaan, maar je zorgvuldig samengestelde outfit is eigenlijk pas echt af als je er een paar catchy sieraden bij draagt. Logisch ook, wij vrouwen stelen nu eenmaal graag de show! 
 
Elke ochtend trek je een setje kleding uit je kast, maar je sieraden rocken je look pas echt. Simpele, strakke sieraden will do the thing, maar het moet natuurlijk niet té verfijnd zijn. Zelfbewuste vrouwen als we zijn willen we natuurlijk wel iets waarmee we een statement kunnen maken. Zo denken wij erover, maar als dit ook jouw motto is hebben we goed nieuws voor je. Buddha to Buddha heeft namelijk een fantastisch mooie armband in hun collectie! 

 
Een nieuwe aanwinst
Misschien heb je al weleens gehoord van het merk dat wordt gekenmerkt door de stoere Buddha. Ze bestaan al sinds 1997, maar elke keer voegen ze weer nieuwe sophisticated armbanden toe. Ons favoriet is de Edwin armband! Dit sieraad heeft allemaal kleine, zilveren schakeltjes die dicht op elkaar zitten. En het leuke is, dat het exemplaar van Buddha to Buddha voor zowel mannen als vrouwen is. Misschien een subtiele hint die je aan je vriend kunt doorspelen.
 


Handmade
Als je het plaatje helemaal compleet wil maken draag je er de Edwin ring ook nog bij. De sieraden van Buddha to Buddha worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Bali. Hoe bijzonder is dat? Je kunt je voorstellen dat dit een heel lang en erg gedetailleerd proces is. In totaal doet een vakman er drie dagen over om jouw favoriete ring of armband te maken. Je hebt dus sowieso een uniek exemplaar! De kennis die hierbij wordt gebruikt wordt van generatie op generatie doorgegeven. De makers weten dus waar ze het over hebben en dat zie je terug in de sieraden. 
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Je kan de collectie online bestellen op de officiële Buddha to Buddha site