De week van Ze #31

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Het is weer weekend! Tijd om lekker de voetjes omhoog te doen en de stress van de afgelopen week weer te vergeten, daar gaan we maandag wel weer mee verder. Waarmee kun je nu beter relaxen dan met een gezellige artikeltje over onze week? Dat dachten we al! Lees je mee?
 

 
Cora van Mora kwam donderdagmorgen langs op de redactie! Ze zit inmiddels al 30 jaar bij Mora en dat werd gevierd met bitterballen en gezellige selfies!
 

 
Sascha was afgelopen weekend naar festival Soenda in Utrecht geweest en ze had er nog lekker weer bij ook!
 

 
We zagen toch echt een zonnestraaltje door het wolkendek schieten, dus het werd tijd voor een ijsje! 
 

 
Wat is nu beter dan een heerlijke mok champignonsoep met een gezellige spreuk op een regenachtig dagje?
 

 
Selfie time. De snapchat filters vervelen ons nog steeds niet!
 

 
Wat onze favoriete plant is? Cactus natuurlijk! Lekker hipster en helemaal van nu.
 

 
Britt was laatst jarig (oké, maanden geleden) en ze had nog een etentje tegoed. Om dat nog even te vieren gingen Sabine, Vera en Britt gezellig eten bij HappyHappyJoyJoy. 
 

 
Een week geen selfie is een week niet geleefd. Hoewel we toch niet altijd met evenveel zin voor de camera stappen, zorgen we toch wel dat we wekelijks een gezellig plaatje maken.
 

 
Chefkok Sascha is back! En hoe? Het water loopt ons alweer in de mond bij het aanzicht van deze heerlijke aardbeientaart.

Dat was het al weer voor deze week, fijn weekend!

Hoe was jouw week?