Waarom mannen met borsthaar heerlijk zijn!

Lifestyle door Sascha
Niet alleen flinke baarden zijn volledig terug van weggeweest, ook borsthaar is weer helemaal back in town. Lekker dierlijk en heerlijk mannelijk! En laten we eerlijk zijn, die mannelijkheid inclusief al dat haar vinden we toch stiekem best sexy…

 
Het was even een ‘nope’, maar tegenwoordig is al dat wilde haar bij mannen juist supersexy! Oké, een beetje trimmen mag best, maar niet teveel want hoe mannelijker, hoe beter! De gladde look is absoluut passé. Lang verhaal kort: borsthaar bij mannen is woest aantrekkelijk en wel om de volgende redenen.


Grown up

Wij vrouwen houden van grown up mannen die de touwtjes in handen hebben en streven naar een doel. Wanneer ze een volle bos borsthaar onder hun blouse hebben zitten, oogt dit extra volwassen en daar vallen vrouwen als een blok voor!
 
Mannelijk en dierlijk
Een beetje mannelijkheid, lekker dierlijk en een tikkeltje ruig vinden wij vrouwen op z’n tijd hartstikke sexy. Mannen met een dons vachtje op hun borst ogen ook mannelijk, dierlijk en ruig. Misschien ligt het wel aan de flinke dosis testosteron waarover ze beschikken…
 
Zacht
Lekker op de bank ploffen met jouw hoofd op zijn borst. Geen stoppeltjes die dwars door zijn shirt in je wang prikken, maar een zacht donsje wat jij lekker kunt gebruiken als kussentje. Twee vliegen in één klap: een sexy man die altijd beschikt over een kussen. Fijn!


Au naturel

Niet teveel poespas, geen te gladde onnatuurlijke borstkas, geen liters gel in het haar maar gewoon lekker au naturel. Daar houden wij vrouwen van en ook dit is ergens best een beetje rauw en dierlijk. Precies zoals mannen horen te zijn!
 
Niet al te ijdel
Ook hier knappen vrouwen op af, mannen die te ijdel zijn en veel te gelikt door het leven gaan. En dan bedoelen we de mannen die nog ijdeler zijn dan vrouwen. Dat is iets wat eigenlijk gewoon niet kan. Een hairy borstkas past bij een vent die niet al te ijdel is. Like!
 
Nonchie boven z’n shirt
Zo’n lekker los shirt met een beetje borsthaar er bovenuit. Zucht… Dames, let’s be honest: dat is toch een heerlijk uitzicht? Doe er nog een los en nonchie spijkerjasje op en done! Outfit on fleek. Gegarandeerd dat wij vrouwen nekpijn krijgen van het omdraaien.
 
Vind jij mannen met borsthaar ook woest aantrekkelijk?