Lifestyle
Lifestyle

Met deze app heb je nooit meer last van keuzestress


De zomer zit ons flink op de hielen en dat betekent eigenlijk maar één ding: tijd om te shoppen! Enthousiast trek je een vrije dag uit om op je gemakje een nieuwe outfit te scoren. Maar… dan begint de keuzestress pas écht. 
 
Knopen doorhakken is nooit echt jouw dingen geweest. Je hebt alle opties voor een nieuw paar schoenen al uitgebreid tegen elkaar afgewogen: ga je voor een paar leuke slippers, een schattig sandaaltje of toch maar voor die killer heels met open teen? Hoe handig zou het eigenlijk zijn als je een vriendin om advies kunt vragen wanneer je weer eens horendol wordt van je eigen besluiteloosheid? Je vriendinnen willen je ongetwijfeld wel feedback geven, maar in de praktijk komt daar niet altijd wat van terecht. En hoe handig zou het zijn als je ook het advies kan inroepen van een total stranger?
 

 
Beslissingen maken je leven
Maakten je ouders vroeger nog alle belangrijke beslissingen in je leven, eenmaal all grown up word je toch echt geacht dat zelf te doen. Aan de ene kant is dat heerlijk, maar soms kan het ook behoorlijk frustrerend zijn. De beslissingen die we maken geven ons leven vorm. Maar soms is een beetje hulp bij je eigen beslissingen meer dan welkom. Net zoals het een fijn gevoel van voldoening geeft wanneer je een ander uit de brand kan helpen. Als dit allemaal stiekem wel een beetje zoals jijzelf klinkt hebben we iets heel leuks voor je. Wij hebben het voor je uitgetest en zijn er op de redactie heel enthousiast over! 


Twijfelkont
De makers van CHOOSE the App vonden het tijd worden dat alle twijfelkonten zich verzamelen. Van nu af aan hoef je het allemaal niet meer alleen te doen en kan je elke dag de hulp in roepen van je vrienden als je dubt of je wel of niet dat leuke jurkje moet kopen. Is hij je geld echt waard? Upload jouw twijfelmomentje in de app en vraag je vrienden of de rest van de wereld om advies. Ze kunnen je groen licht geven door ‘Nice’ or ‘Think Twice’ te swipen. Misscien kan je dan beter sparen tot zich een leuker exemplaar aandient. 
 
‘CHOOSE the App’ is nu te downloaden voor zowel Android als in de App Store.

Zou jij deze nieuwe app willen proberen?