Probeer deze beauty hacks vooral niet!

Beauty door Redactie Ze.nl
Het internet staat er vol mee: beauty tips en hacks die superduper handig zijn. Toch hebben wij een gouden tip voor jullie: geloof niet al deze beauty hacks, want ze zijn zeker niet allemaal de moeite waard! Denk dus eerst twee keer na.

 
Experts hebben deze tips eens even onder de loep genomen en geven ons de keiharde waarheid. Nadat je dit hebt gelezen, zul je niet meer klakkeloos zomaar alle beauty tips opvolgen!


Limoen in plaats van deodorant

Super eco-friendly toch? In plaats van een goeie beauty tip is dit super slecht voor je huid. Het kan zorgen voor huid irritaties en rode, brandende huiduitslag. Dan mag je wel eco-friendly bezig zijn, maar je huid is er toch een stuk minder blij mee.
 
Mondwater gebruiken om roos te bestrijden
Stop wat Listerine in je haar en je bent van je roos af. Er wordt gezegd dat het door de menthol en eucalyptus komt. Dit is natuurlijk niet waar. Het sterke, op alcohol gebaseerde, mondwater kan op je hoofdhuid alleen maar voor meer problemen zorgen. Gebruik dus maar gewoon anti-roos shampoo en laat die Listerine in de kast staan voor als je je mond wil spoelen.
 

Ben jij benieuwd naar nog meer van dit soort niet zo goede beauty hacks? Lees het dan snel hier op Fashionscene.nl!