10 tekenen dat jullie vriendschap nooit over gaat

Relaties door Lisa_V
Jij en je BFF zijn zulke goede vriendinnen, dat jullie net zo goed een tweeling zouden kunnen zijn. Jullie hebben de grootste lol en jullie weten echt alles van elkaar. Niet zo gek, want jullie zijn al jarenlang onafscheidelijk. 
 
Je hebt vriendinnen voor even en voor het leven. Zo zullen de vriendschappen van vriendinnen uit je oude woonplaats of de middelbare school misschien langzaam aan het verwateren zijn. Met je best vriendin zit je al jaren op een lijn. Hier wat tekenen dat jullie vriendschap écht nooit over gaat!
 

Jullie weten alles van elkaar, eigenlijk is je BFF gewoon een soort wandelend dagboek of je persoonlijke harde schijf. Ze weet je schoenmaat tot de naam van de jongen waar je voor het eerst mee zoende.
 
Ook als jullie elkaar een paar weken niet zien, is het nog steeds goed.
 
Als jullie ergens zijn kijken mensen niet raar op als jullie allebei hetzelfde antwoord geven.
 
Jouw familie is ook een beetje haar familie. Zij spreekt je moeder regelmatig op WhatsApp en ook jullie broertjes zijn inmiddels vrienden.
 
Je kan precies zien wat de ander denkt, zonder dat ze nog maar een woord heeft gezegd. Je ziet het ook altijd direct als er iets aan de hand is.


Bron
 
Jullie houden allebei van lekker eten, normaal vind je het irritant als iemand steeds hapjes vraagt. Maar met je bestie deel je maar al te graag. 
 
Jullie kunnen uren naast elkaar zitten, zonder iets te zeggen en zonder dat het ongemakkelijk wordt.
 
Aan een half woord hebben jullie al genoeg, voor andere mensen lijkt het soms alsof jullie in geheimtaal praten, maar jullie zijn gewoon heel goed op elkaar ingespeeld.
 
Sommige mensen vragen zich af of jullie niet stiekem een relatie hebben, omdat jullie altijd alles samen doen.
 
Ze kent al je geheimen, angsten en dromen. Jullie delen alles met elkaar, kleding, schoenen en ze heeft zelfs de sleutel van jullie huis.

Waarom zijn jij en je beste vriendin onafscheidelijk?