Dingen die je voelt wanneer je net gedumpt bent

Relaties door Elsemieke
Even leek het alsof de hele wereld stil stond en er niets anders ertoe deed dan het lovelife van jou en je boyfriend. Alles wat telde was de sterke band tussen jullie twee, maar die bleek toch niet zo onvoorwaardelijk als je dacht. 
 
Je dacht dat je vriend en jij als twee oudjes in het bejaardentehuis happily ever after zouden eindigen, maar daar denkt hij toch anders over. Zijn liefde voor jou is flink bekoeld en dat moet je bekopen met een pijnlijke breakup. De gevoelens die dan door je lijf en hoofd razen zijn eigenlijk met geen pen te beschrijven, maar bij deze doen we toch een poging! 


 
Je vraagt je telkens af waarom je in hemelsnaam ooit een relatie bent begonnen met hem. Hij leek zo fantastisch, maar nadat hij je dit heeft aangedaan denk je daar heel anders over. Waarom heb ik in hemelsnaam mijn tijd verspild aan zo’n vreselijke jongen? 
 
Óf je koestert juist elk moment die je met je vent hebt doorgebracht. Alle foto’s die je van hem hebt laat je nog ontelbaar keren door je vingers gaan, om vervolgens hardop huilend mooie herinneringen op te halen. Waarom is hij in vredesnaam weggegaan? Was je niet goed genoeg? Onbegrijpelijk, het leven is gewoon niet eerlijk!
 
Je vraagt je af of je het beste snel weer ergens een nieuwe vlam kan opduikelen of dat je het beste dat je even alleen je liefdesverdriet kan verwerken. Misschien is dat laatste de beste oplossing, want de pijn moet er een keer uit.  

 
Zal hij al een ander hebben? Of was een andere meid al die tijd al de hele reden van jullie breakup? Tijdens jullie relatie verdacht je hem nooit van vreemdgaan, maar inmiddels zie je hem overal voor aan. De trut, als je erachter komt dat zij de reden was van jullie breuk is ze nog niet jarig. 
 
Je denkt dat je nooit de ware zult vinden. De persoon waarvan je dacht dat hij de liefde van je leven was heeft je immers als oud vuil opzij gezet, dus wie zegt dat er ooit nog een andere love of your life zomaar voorbij wandelt? Nee hoor, jij blijft als een soort kattenvrouwtje forever alone. 
 
Tijdens jullie romance had je nooit gedacht dat het kon gebeuren, maar liefdesverdriet doet pijn. En hoe. Als je net gedumpt bent doet alles letterlijk en figuurlijk zeer. Het liefst verstop je je dagenlang onder een deken van chocolade, je favoriete muziek en een voorraad wijn. 

Welke dingen voelde jij toen je net gedumpt was?