Waarom sportieve meiden zo sexy zijn

Sport & gezondheid door Elsemieke
Van lekkere mannen die hun spieren regelmatig laten rollen in de sportschool krijgen we stiekem allemaal zwabberende benen. Maar ook van chicks die hun sportieve lichaam weten te rocken lopen we zeker wel warm. En dit is waarom. 
 
We geven het toe: we hebben echt een hele grote zwak voor knappe guys met een gespierd lichaam. Helaas zijn we niet allemaal gezegd met zo’n exemplaar aan onze arm. Tot die tijd vermaken we ons wel met het liken van sportieve meiden in onze feed of het knipogen naar girls die toevallig voorbijlopen. 
 

Bron
 
1. Het is prettig om naar te kijken. Hoe hetero we ook mogen zijn, we vinden het echt niet erg om een meid voorbij te zien lopen die beschikt over een strakke booty. Willen we best even een klapje op geven!
 
2. We raken gemotiveerd door sportieve meiden. Het moedigt ons aan om zelf ook eens met die luie kont van de bank te komen. Zien we een meid voorbijkomen waarbij je de lijnen op haar buik kan tekenen dan slepen we onszelf spontaan een keertje extra naar de sportschool. Score!
 
3. Ze zorgen goed voor hun lichaam en daar zijn we behoorlijk jaloers op. Hadden we zelf maar zo’n goede balans in ons voedingspatroon. En wat dacht je van de wilskracht om je niet het hele weekend vol te proppen met allerlei snacks? 
4. Oké, het moge dus duidelijk zijn dat we graag onze oog laten vallen op sportieve chicks in bijvoorbeeld onze social media feed. Maar wanneer we de trotse vriendin zijn van een girl met abs laten we dat ook maar wat graag merken! Hoe knap is het dat je bestie elke ochtend met gewichten in de weer is wanneer jij je nog even een keertje extra omdraait? 
 
5. Yep, we laten de wereld graag geloven dat we 100 procent hetero zijn. Maar toch blijft er dat kleine nieuwsgierige stemmetje in je die zich altijd al heeft afgevraagd hoe het zou zijn om een beetje te stoeien met iemand van hetzelfde geslacht. En die fantasie slaat soms een beetje op hol wanneer er een meid met een mooie booty voorbij wandelt. 
 
6. Sportieve girls zijn sexy, let’s face it. Dus zetten we moedwillig al die notficitaties aan en springen we een gat in de lucht wanneer onze favoriete fitgirl weer iets heeft geplaatst. We beelden ons nu eenmaal graag in dat we er ook ooit zo bij zullen lopen.