Beauty / Lichaam
Lichaam

Liggen in een bad vol met Nutella: die droom kan nu uitkomen!


Wij houden van chocolade! Puur, gesmolten, met ijs, met koekjes, op je brood of met fruit. Chocolade kan altijd en overal. Het liefst zouden we de hele dag door omringd zijn door chocolade. En dit weekend kan die droom uitkomen!
 
Chocolade is ons lievelingssnoepgoed. Niet zo gek, want deze lekkernij stimuleert je endorfineproductie waardoor je vrolijker én gelukkiger voelt. Ook wekt chocolade je lustgevoelens op. Daarnaast is chocolade ook goed voor je hart, hersenen en je huid! Pure cacao bevat bepaalde stoffen waardoor je huid een boost krijgt, ook kunnen deze stofjes je helpen om je velletje te beschermen tegen UV-straling. Kom maar door met die berg chocolade! Wij dromen er dan ook weleens van om volledig te worden ondergedompeld in een bad van van chocolade. Komt dat even goed uit, aanstaande zaterdag kun je op het Nutellafestival Festella genieten van een heus chocoladebad! Pure verwennerij, zeggen wij.
 

Nutellafestival
Het Nutellafestival Festella draait volledig om je favoriete chocoladepasta. Je kunt dus de hele dag genieten van Nutella in alle vormen en maten. Wat dacht je van Nutella pizza’s of Nutella milkshakes? En van al dat eten word je natuurlijk best een beetje moe. Maar gelukkig kun je ter ontspanning even bijkomen in een chocoladebad.

Maar er is nog meer... 
Maar er is natuurlijk niet alleen een chocoladebad aanwezig. Naast de talloze foodtrucks, zijn er acts, bands, DJ’s en uiteraard chocolade verrassingen in overvloed. Ook kun je chocolade worstelen, worden er chocolade workshops gegeven, kun je speeddaten met chocola (nog een droom van ons). En was dat het? Nee hoor! Je kunt ook nog trouwen voor één dag. Dat is nog eens een feest, toch? 

Zou jij weleens een chocoladebad willen nemen?