In deze niet voor de hand liggende steden kun je supergoed shoppen!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Wij zijn dol op het maken van city trips en reizen dan ook regelmatig af naar Londen of Parijs om een dagje (of twee) te kunnen winkelen. Maar er zijn nog veel meer shopping walhalla's waar je misschien niet gelijk aan denkt. 
 
Even een andere stad mag ook weleens, toch? Hier wat steden die misschien niet direct in jouw top 3 staan om te bezoeken, maar die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Enneh, plak er ook gelijk een fijne vakantie aan vast! 
 
1. Stockholm
Kopenhagen heb je heel misschien wel eens bezocht, maar Stockholm ligt toch even wat verder weg. Toch is het wat ons betreft een must visit. De Scandivische kledingstijl is hotter dan ooit en de kans is dus groot dat één van jouw favoriete merken van oorsprong uit Zweden komt. Wat je absoluut niet moet overslaan is Gamla Stan: een straat vol met de leukste shops die de stad te bieden heeft.
 
 
2. San Francisco
Als je denkt aan shoppen in de VS, denk je automatisch aan New York of LA (misschien zelfs nog aan Miami) maar in San Francisco kun je ook helemaal los gaan qua winkelen. Naast dat de stad prachtig is an sich, zijn er winkels te vinden voor elk budget. De leukste warenhuizen en kleinere designer winkels zijn gevestigd op Union Square en in Chinatown en in het Shopping Center van downtown SF kun je terecht voor meer uniekere items. 
 
3. Dubai
Ben je dol op luxe? Dan moet je absoluut een keer gaan winkelen in Dubai. Naast dat er 's werelds grootste winkelcentrum te vinden is, worden alle dure designermerken vertegenwoordigd in het oliestaatje. Voor leuke souvenirs kun je terecht op één van de souks.
 
Wil je over meer steden lezen? Lees dan verder op ons zusje Fashionscene