Inspiratie: In deze keukens wil jij vast wel koken!

Wonen door Lisa_V


De keuken is één van onze favoriete plekjes in het huis. Dit is namelijk de plek waar zich alle lekkere dingen bevinden. En op zondag staan we graag uren in de keuken om samen met onze liefde of vriendinnen een lekker maaltje te bereiden.

Op de eerste plek komt onze slaapkamer: want daar staat ons lekkere bedje! Maar daarna is de keuken toch echt wel onze lievelingsplek. Als klein meisje kwamen we al graag in de keuken om koekjes te pikken en eigenlijk is de keuken altijd al de gezelligste plek in huis geweest. Genoeg reden om van dit stukje huis een mooi plekje te maken. Inspiratie nodig? Wij selecteerde de mooiste keukens voor je.

 

 

 

 

 
Simpel maar toch met een tikje glamour! Met deze tegeltjes wordt zelfs de afwas een feestje!

 

 

 
Ideaal voor als je een klein huisje hebt. Terwijl jij de laatste hand legt aan je zelfgemaakte pizza, kun je vriendinnen alvast aanschuiven aan deze hippe tafel. 
 

Bron
 
Zo'n spiegeloven wil toch iedereen hebben? En wat dacht je van een bronzen pannenset? 

 

 

 
Voor deze keuken zul je even flink moeten sparen. Maar hoe gezellig is het om elke ochtend met je kids te ontbijten aan de bar?
 
 
 Hoe schattig is deze pastelkleurige keuken? En met een likje schoolkrijtverf op de muur kun je nooit meer je boodschappen vergeten.
 
Overzicht, daar worden wij blij van!

 

 

Stoer maar toch vrouwelijk! De perfecte keuken voor als je net gaat samenwonen met je vriend.
 

Bron
 
Wie wil er nu geen marmeren aanrecht? En die kraan en houten balken maken het helemaal af.

 


Bron
 

 

De keuken is niet voor niets het gezelligste plekje van het huis. Dus waarom zou je geen bloemetjes of fotolijstjes mogen plaatsen in de keuken?
 
Bron
 
Roze kan altijd! Perfect voor als je samen met vriendinnen woont.
 

Bron
 
Deze keuken doet ons denken aan onze jeugd, een echte woonkeuken.

Sta jij graag in de keuken?