Seks & relaties / Relaties
Relaties

Wat te doen als je lover een beste vriendin heeft

Mister loverlover laat zijn liefde voor jou maar al te graag aan de hele wereld zien, maar toch moet je zijn aandacht soms delen met een ander. Je bent namelijk niet de enige vrouw in zijn leven: je lover heeft een beste vriendin.
 
Hoe gek je ook op je boyfriend bent, soms kan je hem weleens achter het behang plakken. En dan hebben we het niet over zijn typische mannengewoontes, maar over zijn vriendenkeuze. De boys die vaste prik op zondagavond onder het genot van een biertje voetbal komen kijken is tot daaraantoe, maar tot je afschuw heeft hij ook een beste vriendin die zich echt one of the guys voelt. Of misschien vind je haar toch niet zo afschuwelijk, maar steekt de twijfel en jaloezie regelmatig de kop op. Dit kan je het beste doen als je lover een beste vriendin heeft.
 
 
1. Vergelijk jezelf niet met haar. Je lover is verliefd geworden op jou om wie je bent, dus vertrouw er ook op dat hij alleen gevoelens voor jou heeft. En mocht je ergste nachtmerrie toch waarheid worden – je boyfriend wordt toch verliefd op zijn bestie – dan kan je niets anders doen dan er vanuit gaan dat hij dit eerlijk aan je zal opbiechten. 
 
2. Wees niet jaloers als zij wel mee gaat stappen of misschien meegaat op een korte vakantie of naar een festival. Jij gaat waarschijnlijk ook weleens een paar dagen of langer met je vriendinnen weg. Als de bestie van je vriendje bij de rest van zijn vriendengroep hoort dan zit er niet veel anders op dan hem veel plezier wensen op hun avondje uit. En nee, probeer haar niet dronken aan de arm van je vent voor te stellen. Daar schiet je weinig mee op. 
 
3. Spreek een keertje alleen met haar af. Misschien staat ze je in het begin van je relatie met je lover heel erg tegen, puur en alleen om het feit dat deze chick ook belangrijk is in zijn leven. Maar daar heb je het al, ze voegt echt iets toe aan het sociale leven van je vent. Zorg ervoor dat je ergens ook begrijpt waarom dat zo is door haar te leren kennen. 
 
 
4. Probeer niet te achterdochtig te zijn. Zoek niet overal wat achter. Als hij zin heeft om een keertje bij jullie thuis een biertje te drinken met haar dan klinkt je dat misschien vreemd in de oren, maar probeer het te accepteren. Het helpt niets als jij vervolgens met een rotgevoel een avondje gaat stappen met vriendinnen. Als hij jou vertrouwd als je uitgaat met vriendinnen dan moet je hem ook geloven als hij zegt dat ze gezellig hebben bijgepraat.
 
5. Zie haar als een van zijn beste vrienden. Tegenwoordig is het echt niet gek om zowel mannen als vrouwenvrienden te hebben. Jij vindt het waarschijnlijk ook heerlijk om je af en toe te omgeven met mannen, of misschien heb je zelf ook een beste vriend. Niet zo gek, guys hebben nu eenmaal een bepaald soort humor en ze zijn hartstikke relaxt, dat hebben niet al je vriendinnen.

Heeft jouw lover een beste vriendin?