Seks & relaties / Seks
Seks

Waarom seks in de zomer zo fantastisch is

Reageer 0
De zomer waar we zo naar verlangden is eindelijk daar. En dat verlangen kwam echt niet alleen omdat we de rokjes en afgeknipte shorts weer uit de kast kunnen halen. Een potje sexy time klinkt in de zomer ook een stuk aantrekkelijker. 
 
Met al die afgetrainde summerbody’s om je heen is de verleiding om eens even lekker de koffer in te duiken erg groot. In de winter cocoon je veel liever met een dekentje op de bank, maar met die lekkere zonnestralen weet je wel beter. Het lijkt wel alsof je in de zomer ineens een stuk meer zin hebt in een wilde vrijpartij met mister loverlover. En dit is waarom!
 
 
Vitamine D
Een paar wijntjes, je lover en een lekkere hete zon: meer heb je niet nodig om in de mood te komen. In de zomer voel je je vaak ook een stuk zelfverzekerder door de hoeveelheid Vitamine D op je bolletje. En we weten allemaal dat zelfverzekerde mensen een stuk aantrekkelijker om eventjes lekker het bed mee in te duiken.
 
Lekker daten
Flink daten lijkt ineens een stuk meer geaccepteerd als de zon schijnt. Geen mens die er dan van op kijkt als jij elk weekend met een ander afspreekt of zelfs in bed beland. Je wordt juist aangemoedigd om leuke dingen te doen als je single bent, sla lekker je slag en geniet ervan.
 
In de duinen
Zomer? Buitenseks it is! Zeker als je al wat langer een relatie hebt kan het fijn zijn om eens een ander plekje te proberen. Je vertrouwt elkaar goed genoeg om uit die comfortzone te treden en op het strand los te gaan met een avondzonnetje erbij. 
 

Bron
 
Aantrekkingskracht 
Het lijkt wel alsof je je lover een stuk aantrekkelijk vindt in de zomer. Zijn gebruinde huid en verwilderde kapsel maken hem onweerstaanbaar. Toch een stuk beter dan zijn bleke vermoeide huidje wanneer het hartje winter is. Daarbij is zijn licht bezwete huid in combinatie met zijn eigen geur echt to die for. 

Moves
In de zomer is het een stuk makkelijker om te flirten. Je moves lijken ook eerder te worden opgepakt wanneer de zon schijnt en je ergens met een drankje staat te dansen. En als jij het niet bent dan krijg je ongetwijfeld een blik toegeworpen van die ene knappe guy achter de bar. Voor je het weet heb je een date gescoord en breng je die zwoele zomeravond niet meer alleen door. 

Strak lichaam
In de winter sleep je jezelf hooguit eens per maand die suffe sportschool in, maar in de zomer lijkt het ineens the place to be om je even lekker af te reageren. En laten we eerlijk zijn, een strak lichaam draagt wel bij aan je zin in seks. Het is aantrekkelijk als je boyfriend een getrainde body heeft, maar jijzelf lust er ook wel pap van als je goed in je vel zit. 

Hoe zit het met jouw zin in seks als het zomer is?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Sheryln Coleman

  Hallo, ik ben Sheryln Coleman Ik ben de gelukkigste persoon op het gezicht van de aarde, na 6 maanden van verdriet en verdriet, zonder met degene die ik houd, probeerde ik al mijn mogelijke best om ervoor te zorgen dat ik mijn geliefde blij, maar het lijkt nooit goed uit te werken was het alsof ik alles wat in tevergeefs, maar alle dank gaat uit naar dr Ogundu voor komst aan al mijn zorgen en verdriet te veranderen aan de vreugde. Ik wist dat de grote man als ik lees een aantal prachtige getuigenis Dr Ogundu hoe hij heeft geholpen veel mensen op hun relatie problemen die ik was het lezen van een tijdschrift toen ik zag veel getuigenissen, evenals mijn hachelijke situatie toen besloot ik geen tijd te verliezen, want ik heb miste mijn geliefde zo veel heb ik besloten om contact met hem en met hem delen al mijn probleem dat hij vertelde me geen zorgen te maken dat hij mij verzekerden dat er binnen 48 uur alles zou worden opgelost geloofde ik Dr Ogundu zozeer vanwege de manier waarop hij is geweest het helpen van veel mensen, mijn vriend die me verlaten voor een goede plotseling antwoordde mijn tekst en mijn telefoontjes terug en vroeg me om te behagen vergeef hem was ik zo blij ben zo dankbaar dat dr Ogundu voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik beloof om zijn goedheid getuigen al door mijn leven. Als je er langs het zelfde probleem of alle soorten van problemen contact op met deze grote man op zijn e-mail adres: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Het krijgen van uw geliefde of man terug
  2. Geld spell / good luck spell
  3. Als u uw partner niet kan voldoen aan
  4. Gewichtsverlies spell
  5. Hier krijg je een baan spell
  6. Promotie spreuken
  7. Het krijgen van uw geld terug
  8. Vrijheid spreuken
  9. Liefde spell
  10. Avenging spell
  11. Loterij spell

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen