Mama
Mama

Waarom jouw moeder de leukste is!

Laten we eerlijk zijn. We kunnen gewoon écht niet zonder onze moeders. Wie staat er als eerste voor de deur als je jarenlange relatie is verbroken? Juist, jouw moeder! Ze steunt je door dik en dun, dat is een ding wat zeker is.
 
Ook al was de bevalling misschien verschrikkelijk, het moment dat jij op jouw moeders buik werd gelegd was er gelijk een band. Het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Ze stond dan ook elke nacht met liefde naast je wiegje als je voor de zoveelste keer weer niet doorsliep omdat je buikkrampjes had. Ja, jouw moeder is gewoon een echte powervrouw. Ze is gewoon de leukste! Waarom? Wat dacht je van… ??

… ze slaat een arm om je heen wanneer je dat nodig hebt.
 
… ze altijd naar je luistert.
 
… ze bracht je iedere ochtend weer met veel liefde naar de basisschool en zwaaide je uit tot de ze straat uit was.

… ze speciaal jouw lievelingstaart bakt als je in het weekend op de koffie komt.  
 
 
… bij elke sportdag of schoolreisje was jouw moeder daar om mee te helpen. 
 
… je moeder wachtte je met veel liefde op na een avondje stappen en wilde natuurlijk alles weten over al die leuke jongens.

... ze organiseerde de leukste kinderfeestjes voor je. 
 
… je zo lekker kunt uithuilen wanneer je verdrietig bent.
 
… ze keihard haar best gedaan om je op de wereld te zetten.
 
… ze jou door dik en dun steunt. 
 
… jullie altijd samen de slappe lach hebben. 
 
… ze als de beste kan bakken en koken. 
 
… ben je chagrijnig? Jouw moeder vrolijkt je in mum van tijd op! 
 
… ze jou de beste knuffels geeft. 
 
 
… ze jou het beste advies geeft. 
 
… ze je heeft grootgebracht. 
 
… ze nooit zeurt, en als ze dat toch doet dan heeft ze alleen maar het beste met je voor. 

... ze je altijd bij jouw sportwedstrijden komt kijken en staat aan te moedigen. Ook al is het buiten -2 of een hittegolf, ze is altijd van de partij! 
 
 
Bedankt, mam! 
Onze moeder geeft om ons en zo laat ze dat zien. Haar bestwil staat alleen maar voorop bij haar. Daarvoor mogen we onze moeder best wel bedanken. Ook voor Olympische atleten geldt dat hun moeder hun steun en toeverlaat is. Procter en Gamble (P&G) snapt hoe belangrijk de moederrol is en steunt daarom de moeders van de deelnemende sporters aan de Rio 2016 Olympische Spelen. P&G is de multinational op het gebied van consumentenproducten, zoals Gillette, Always en Head & Shoulders. 
 
Op 5 augustus gaan de Olympische spelen weer van start, ditmaal in Rio. Ook Ranomi Kromowijojo is dit jaar gelukkig weer van de partij en natuurlijk zal haar moeder Netty haar fanatiek aanmoedigen vanaf de zijlijn. Ranomi en haar moeder zijn dit jaar het gezicht van de Bedankt, Mam’-campagne. Hiervoor werd een speciale mini docu over Ranomi gemaakt, die kun je hieronder bekijken! 
 

 
Mama, we love you!