Wijnlovers opgelet: er is nu chocolade met rosésmaak

Vrije tijd door Sabine

Een wijntje op z’n tijd, met name in het weekend, gaat er bij ons wel in. Hartstikke gezellig om met vriendinnen aan een wijntje te nippen, maar na de gebruikelijke Chardonnay of Merlot willen we ook wel een keer wat anders. Chocolade met rosésmaak.  
 
We vinden het heerlijk om het weekend in te luiden met een heerlijk wijntje. En als we dan toch bezig zijn, gaat die bonbons er ook wel in. Want die combinatie is zeker niet verkeerd. Maar wat nu als je die twee létterlijk combineert? Inderdaad: de liefdesbaby van rosé en chocolade is geboren: chocolade met roséwijnsmaak. 


Een smaaksensatie 
Het is geen grapje, maar een harde feit: je kunt nu een blok chocolade wegwerken met rosésmaak! Fanmail, bedankjes en oorkondes kunnen naar het Amerikaanse chocolademerk Compartés worden gestuurd. De ‘Compartes ROSES & ROSÉ Chocolate Bar’ is gemaakt van witte chocolade en echte roséwijn met bijbehorend roze kleurtje. O ja, de chocolade is echte Belgische chocolade, dus dan weet je vast dat je een hapje hemel zult nemen wanneer je een Compartes ROSES & ROSÉ Chocolate Bar aanschaft.  
 
Allemaal erg fijn nieuws tot nu toe dus. Maar helaas is een reepje niet de meest goedkope die je kunt aanschaffen. Een plak kost  $9,99, wat ongeveer €8,90 is. Je kunt hem bestellen op de webshop van Compartés. Niet alleen kun je daar de roséchocoladereep bestellen, maar je hebt er onder andere ook chocolade met donutsmaak, appeltaartsmaak en cornsflakessmaak. Én de kers op de taart: je kunt er zelfs je eigen chocoladereep samenstellen!  

Met wie wil jij wel zo'n reepje opeten?