Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom je in het Dormio Resort Maastricht wilt verblijven


Als we denken aan vakantie, dromen we al snel weg over een ver luxe oord. Maar je hoeft helemaal niet een duur ticket naar Hawaii te boeken om en luxe te baden. In Maastricht heb je namelijk een fantastisch resort waar je nu naartoe wilt! 
 
Hoewel we het ook fijn vinden om onze vakantiedagen te slijten in het buitenland, kent ons eigenland zo ook z’n pareltjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Maastricht? Het is dan wel Nederland, maar het voelt toch meer als Frankrijk. Ben je van plan om naar het zuidelijkste stadje van Limburg te gaan? Boek dan een leuke vakantiewoning bij het Resort Maastricht. 
 
Luxe woningen
Als je op vakantie gaat, wil je het liefst het gemak van je hele huis meenemen, maar je zult je moeten beperken tot hooguit een paar koffers. Maar in het Dormio Resort in Maastricht zal het je aan niets ontbreken! De vakantiewoningen zijn erg luxe. Zo lacht een fantastische keuken je tegemoet wanneer je binnenkomt en is die ook nog eens uitgerust met een vaatwasser en oven. De slaapkamers zijn ruim en bedden zijn al opgemaakt. En dan hebben we het niet eens gehad over de badkamer met twee wasbakken, een douche én een ligbad. Ja, hier kun je een fijne vakantie houden! 
 
 
Een mooie omgeving 
Niet alleen de stad Maastricht is leuk, maar ook de omgeving. Vanaf het Dormio terrein kun je al genieten van de oogstrelende heuvelachtige omgeving, maar ook daarbuiten heb je ontzettend mooie wandelgebieden. 

Aankomst
Als je al eens vaker een woning hebt willen boeken op een resort of ander vakantiepark, heb je vast wel gemerkt dat je vaak maar twee aankomstdagen en vertrekdagen hebt. Helemaal niet handig! Op het Dormio Resort Maastricht heb je daar geen last van. Je kunt elke dag in- en uitchecken. Ideaal! 

Superdichtbij het centrum van Maastricht 
Wil je even van het vakantieterrein af? Dan ben je binnen tien minuutjes fietsen in het centrum van Maastricht. Een Maastricht is een ontzettend leuke stad om als toerist rond te lopen. Je hebt ontzettend goed eten, er hangt altijd een gezellige sfeer en er is genoeg te doen. Het is een fijne shopstad, maar ook voor de cultuursnuiver is er genoeg te zien en te doen! 

 
Kindvriendelijk 
Wanneer je met je jonge kinderen op vakantie gaat, is het belangrijk dat ze zich ergens goed kunnen vermaken en dat het veilig is. Elke woning op het Resort Maastricht is uitgerust met een traphekje waardoor je je kind niet krampachtig in de gaten hoeft te houden wanneer jij even snel naar de wc moet. Bovendien heb je ook leuke speeltoestellen waar je kinderen kunnen spelen en omdat het Resort Maastricht een dorpje op zich is, rijden er ook bijna geen auto’s waardoor je kinderen veilig op straat kunnen rondlopen. 
 
Goed eten 
Je kent vast het volgende scenario wel: je hebt een leuk hotel geboekt, maar het ontbijt kost je vervolgens 17.50 per persoon. Dat is niet zo’n leuke bijkomstigheid. Bij het Dormio Resort Maastricht gaat het gelukkig wat anders. Je kunt uit fijne ontbijtjes kiezen voor een leuke prijs. Ook kun je zelf je ontbijt samenstellen wat ook bijna niets kost. Daarnaast bevinden zich op het Dormio Resort Maastricht ook nog twee restaurants: Bistro de Dousberg met een groot terras waarbij je het mooiste uitzicht hebt en Brasserie 1632 dat zich aan de golfbaan bevindt. 

 
Parkeren naast de deur 
Met je koffers tig meter slepen voordat je bij je vakantiewoning aankomt is ook niet aan de orde in het Dormio Resort Maastricht. Je kunt letterlijk naast je deur parkeren. Zo begin je je vakantie tenminste niet met een verrekte schouder van het sjouwen! Scheelt een hoop! 
 
Veel vermaak
Je hoeft helemaal niet naar het centrum van Maastricht toe om wat leuke dingen om handen te hebben. Tussen de woningen liggen leuke speelvelden voor kids en rondom het Resort Maastricht heb je leuke wandelgebieden. Ook kun je gratis gebruik maken van de sport- en fitnessclub en is er een zwembad. Voor de golfliefhebbers is er bovendien ook een golfterrein met 27 holes. In de toekomst komt er zelfs nog een skibaan bij! 


Met het Dormio Resort Maastricht is Nederland een fijne vakantiebestemming rijker. Het vakantiepark in de groene Limburgse heuvels biedt 74 verschillende vrijstaande huizen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves en ambachtshuizen. De accommodaties hebben een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland. Ze zijn van alle comfort voorzien. Zie jij een verblijf hier ook wel zitten? Ga dan snel naar de Dormio website voor meer informatie!