Top 10 Wellness Centra

Reizen door Vrouwen redactie

Wellnesscentra bezoek je om verschillende redenen. Om er even tussenuit te knijpen vanwege een drukke baan, kinderen, familie en stress. Of om je lichaam en geest te verzorgen of pijn te behandelen. Bezoek je altijd het meest dichtstbijzijnde wellnessentrum? Probeer een keer iets nieuws! Hier vind je tien geweldige spa's en wellnesscentra over de hele wereld.

1. In Italië kun je relaxen in dit wellnesscentrum gelegen in het Exedra Milan Hotel, ontworpen door de Italiaanse architect Simone Micheli.


2. Genieten in een spa terwijl je een uitzicht hebt over de stad? Dat is mogelijk in de Thermalbad & Spa in Zurich.


3. Palais Thermal in Duitsland is een van de mooiste wellnesscentra over de wereld. Dit wellnesscentrum is gevestigd midden in een bos.


4. Ga terug in de tijd en breng een bezoekje aan Aire Ancient Baths in New York. Dit wellnesscentrum lijkt op de badhuizen van onze voorouders en is een waar feest voor onze zintuigen.


5. The Grove in Londen geeft jou gegarandeerd een relaxte dag en de behandelingen zorgen ervoor dat je nieuwe energie krijgt.


6. The Four Seasons Bali Jimbaran Bay spa in Bali maakt gebruik van kruiden, specerijen en planten in vele van de indrukwekkende behandelingen.


7. In Pucket kun je heerlijk relaxen in het luxe Six Senses Destination Spa. Dit wellnesscentrum biedt verschillende behandelingen aan die over de hele wereld bekend zijn.


8. Dit mooie wellnesscentrum Dhigu, gelegen op de Malediven heeft alles wat je kunt wensen wat betreft stijl, comfort, klasse en luxe.


9. Aan het strand van Zakynthos (Griekenland) vind je Porto Zante Villas and Spa's. Deze spa is door World Travel Awards als het beste resort van Europa verkozen.


10. In Les Côtes de Carthage (Tunesië) ligt het beste welnesscentrum van Afrika, The Residence La Marsa Tunisia.