Mama / Kinderen
Kinderen

Yes! Jongste kind heeft grootste kans om miljonair te worden

Reageer 0

Hoewel je echt wel van je oudere broer of zus houdt, waren er ook wel momentjes waarop je ze liever arm dan rijk was. Hóezo mochten zij al die koele dingen wel en jij niet? Toch heb jij een leuk voordeel dat je oudere broers of zussen niet hebben… 
 
Als jongste kind moest je vaak aanhoren hoe goed je oudere broer iets al kon toen jij alleen nog maar kon zandhappen in de zandbak. En wanneer jij kon lezen was het al een stuk minder bijzonder, want je oudere zus kon zinnen al ontleden. Het zat je niet mee… of toch wel? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de kans groter is dat jij miljonair wordt! 
 
 
 
Big money 
Wanneer jij nieuwe kleren nodig had, stak je moeder je al snel in een outfit die je oudere zus niet meer paste. Thanks mam… Maar dit leed dat jij als jongste kind maar moest verdragen, lijkt nu toch zijn vruchten te werpen. Uit onderzoek gepubliceerd in the Journal Personality and Individual blijkt namelijk dat jij de grootste kans hebt om miljonair te worden! Ka-ching! 
 
Uit het onderzoek van wetenschappers aan de Birmingham en Reading universiteit, blijkt dat het jongste kind de grootste kans maakt om een ondernemer te worden van een miljoenenbedrijf. Heel leuk natuurlijk, maar hoe zit dat? De onderzoekers volgden 6300 Britse mannen en vrouwen die waren geboren in 1970 en opgroeiden met broers en zussen. Binnen gezinnen zonder ondernemingsgeest met twee kinderen had het jongste kind 49 procent méér kans dan zijn of haar oudere broer of zus om zijn of haar eigen baas te worden. Het onderzoek verklaart dit doordat jongere kinderen meer risico’s durven te nemen. 
 
 
 
Gezinnen met drie kids 
In gezinnen met drie kinderen, had de jongste nog altijd een grotere kans om zijn of haar eigen baas te worden. De kans dat dit zou gebeuren, was 43 procent groter. Maar die kans verkleint aanzienlijk wanneer je in een familie opgroeit waarin wel een sterke ondernemersgeest leeft. In deze omstandigheden was het juist het middelste kind die een grotere kans had om ondernemer te worden van een miljoenenbedrijf. Dus... we maken toch allemaal nog een klein kansje op die flinke zak duiten. 

Geloof jij de bevindingen van dit onderzoek? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Sheryln Coleman

  Hallo, ik ben Sheryln Coleman Ik ben de gelukkigste persoon op het gezicht van de aarde, na 6 maanden van verdriet en verdriet, zonder met degene die ik houd, probeerde ik al mijn mogelijke best om ervoor te zorgen dat ik mijn geliefde blij, maar het lijkt nooit goed uit te werken was het alsof ik alles wat in tevergeefs, maar alle dank gaat uit naar dr Ogundu voor komst aan al mijn zorgen en verdriet te veranderen aan de vreugde. Ik wist dat de grote man als ik lees een aantal prachtige getuigenis Dr Ogundu hoe hij heeft geholpen veel mensen op hun relatie problemen die ik was het lezen van een tijdschrift toen ik zag veel getuigenissen, evenals mijn hachelijke situatie toen besloot ik geen tijd te verliezen, want ik heb miste mijn geliefde zo veel heb ik besloten om contact met hem en met hem delen al mijn probleem dat hij vertelde me geen zorgen te maken dat hij mij verzekerden dat er binnen 48 uur alles zou worden opgelost geloofde ik Dr Ogundu zozeer vanwege de manier waarop hij is geweest het helpen van veel mensen, mijn vriend die me verlaten voor een goede plotseling antwoordde mijn tekst en mijn telefoontjes terug en vroeg me om te behagen vergeef hem was ik zo blij ben zo dankbaar dat dr Ogundu voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik beloof om zijn goedheid getuigen al door mijn leven. Als je er langs het zelfde probleem of alle soorten van problemen contact op met deze grote man op zijn e-mail adres: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Het krijgen van uw geliefde of man terug
  2. Geld spell / good luck spell
  3. Als u uw partner niet kan voldoen aan
  4. Gewichtsverlies spell
  5. Hier krijg je een baan spell
  6. Promotie spreuken
  7. Het krijgen van uw geld terug
  8. Vrijheid spreuken
  9. Liefde spell
  10. Avenging spell
  11. Loterij spell

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen