Skip deze spullen voor een volwassen interieur

Wonen door Redactie Ze.nl

Tegenwoordig vliegen de interieurfoto’s op Instagram je rond de oren. Zoiets wil jij ook wel, maar jij bent een interieurleek in hart en nieren. Wat kan wel en wat niet? Laten we beginnen met deze dingen de deur uit doen! 
 
Hoewel het voor sommigen niet eens zo lang geleden is dat ze hun studentenkamertje vaarwel hebben gekust (of hier zelfs nog in vertoeven), is er een aantal dingen waarvan je toch afstand moet doen als je voor een volwassen interieur gaat. Nee, niet alles hoeft meteen de prullenbak in, maar van de volgende dingen zou je het wel kunnen overwegen. 
 
Plastic dozen 
In onze studententijd waren we maar wat blij met een plastic doos. We konden hierin alles kwijt en konden ook zien wat er precies inzit. Maar erg leuk staat deze ‘accessoire’ niet. Erg opgeruimd staat het niet doordat je er doorheen kunt kijken. 
 
Posters zonder lijst 
Het staat best wel leuk, een poster zonder lijst, maar het kan ook een beetje chaotisch en ongeorganiseerd overkomen. Een lijst maakt de boel meteen een stuk strakker en verzorgder, oftewel: volwassener. 
 
Knuffelberen 
Ze staan misschien gezellig op je bed, maar heel classy staat je versleten beer niet. We kunnen je voorstellen dat knuffels sentimentele waarde hebben, je hoeft ze dus niet meteen de weg naar het grof vuil te wijzen, maar in een mooie doos opbergen waar hij uit het zicht is, staat veel volwassener. 
 
Weten welke spullen nog meer niet thuishoren bij een volwassen interieur? Lees dan snel verder op girlscene.nl