Waarom de mooiste meisjes vaak single zijn

Relaties door Chiara
Vroeger was het altijd zo dat het mooiste meisje uit de klas alle jongens achter haar aan had zitten. Alsof de knapste vrouwen onder ons het altijd voor het uitkiezen hebben. Maar hoe komt het dan dat mooie meisjes vaak single zijn? 

Jaloersmakende knappe vrouwen lijken alles voor elkaar te hebben. Ze krijgen de beste banen, dragen de mooiste kleding en ook nog eens de meeste aandacht van mannen. Maar toch is het een feit dat de knapste vrouwen onder ons vaak geen partner hebben. Dit gaat waarschijnlijk tegen je verwachtingen in, maar het schijnt toch flink lastig te zijn voor pretty ladies om hun prins op het witte paard te vinden. Ondanks alle mannelijke aandacht en de dagelijkse complimentjes, blijft het tegenkomen van een leuke man moeilijk. Maar waarom eigenlijk?
 

… Mooie vrouwen stellen hoge eisen, ze nemen niet snel genoegen met zomaar een man en hebben op alles wel iets aan te merken. Kritisch is hun tweede naam. Niet gek dat veel mannen niet door hun goedkeuringslijstje heenkomen!
 
… Mannen gaan er al snel vanuit dat knappe vrouwen bezet zijn. Natuurlijk draaien ze hun nek wel even om, maar hier laten ze het dan ook bij. 
 
… Verleidelijke veroveringen moet je vaak ook delen, mannen vinden het vaak eng om een knap meisje aan de haak te slaan, want wie zegt dat ze niets doet met de alle aandacht van andere mannen? 
 
… Bloedmooie vrouwen zijn ook intimiderend voor het mannelijke geslacht. Veel mannen zijn bang om een blauwtje te lopen, omdat ze vaak denken dat ze toch geen kans maken bij beeldschone dames.
 
… Al komen ze superzeker over, niet alle schoonheden bezitten een flinke dosis zelfvertrouwen. Vaak zien meisjes niet in wat ze waard zijn en denken hierom vaak dat mannen overdrijven met hun complimentjes. 
 
… De keerzijde is dat sommige vrouwen juist weten van zichzelf dat ze er goed uit zien en zijn hierdoor een tikkeltje arrogant. Dit is een eigenschap waar mannen al snel op afknappen. 
 
 
… Constant nagefloten worden en dezelfde complimentjes ontvangen gaat op den duur ook vervelen. Dit zorgt ervoor dat vrouwen het gelifrt  niet meer serieus nemen.  
 
… Beauties hebben ook brains en vinden het vaak niet fijn dat er alleen maar wordt gekeken naar hun uiterlijk. 
 
… Mooie meisjes zijn niet snel onder de indruk, juist omdat zo veel mannen hen proberen te veroveren. 
 
Nu klinkt het eigenlijk niet meer zo heel gek dat de meeste beauties single zijn! 
 
Herken jij jezelf of één van je vriendinnen hierin?