Dit model gaat wel héél erg ver met eten

Lichaam door Fadak
 
‘Morgen ga ik echt beginnen met gezond eten’ of ‘Dit is echt mijn laatste reep chocola hoor’. Dit zijn allemaal zinnen die iedere vrouw sowieso bekend voorkomen. Hoe graag we het ook willen, we kunnen al dat lekkers niet weerstaan! 
 
Ondanks dat we alle lekkere dingen niet kunnen weerstaan, voelen we ons schuldig nadat we een pizza naar binnen hebben gewerkt. Of zodra de zomer er bijna is, zijn we dag en nacht in de sportschool. We leven op havermout, quinoa, chiazaad en nog meer zaadjes. Dit doen we allemaal zodat we weer onze lichaam kunnen showen in een bikini. 
 
Veel vrouwen hebben als doel om slank en fit te zijn. Maar je hebt ook vrouwen die net een iets ander doel stellen in hun leven. De 27-jarige Monica Riley heeft een doel waar je niet zo snel op zou komen. Zij wilt de aller dikste vrouw ter wereld worden. Althans zo dik, dat ze niet meer kan lopen. WHUT? 
 
 
Monica is een obesitasmodel en wordt door mannen betaald om te eten. Zij weegt op dit moment 317 kilo, alleen ze is nog niet waar ze wilt zijn. Haar streefgewicht is 450 kilo, zodat ze echt de dikste vrouw ter wereld wordt en zich niet meer kan bewegen. Om dit gewicht te bereiken heb je heel, heel, heel veel eten nodig. 
 
Vriendje en feeder Sid Riley is dagen bezig met het voorbereiden van haar eten. Naast de maaltijden geeft hij haar calorieënshakes die 3500 calorieën bevatten, via een trechter. Zodat het obesitasmodel haar doel bereikt, eet ze per dag 8000 calorieën. 

Monica en haar lover kunnen niet wachten op het moment dat ze niet meer uit bed kan komen. Ze hebben zelfs al besloten om een toilet in het bed te bouwen en die moet Sid dan legen. ‘Ik zou me als een koningin voelen en hij kijkt er ook naar uit’ volgens Monica.
 
 
Ze kijken uit naar het moment dat het etenstijd is en Sid haar moet voeren via de trechter. Ze beleven het als een seksueel moment en genieten er beiden van. Ondanks het enorme overgewicht van Monica, willen ze vast en zeker kinderen. Het stel is er heilig van overtuigd dat ze goede ouders zullen worden. Ze zouden wel een nanny nemen die hen kan helpen in en rondom het huis. Al het negatieve commentaar wat dit koppel krijgt, boeit ze vrij weinig. Ze leiden het leven wat ze willen en daar genieten ze van. 
 
Wat vind jij van haar LIJFgoals?