Dit is het leukste kattenshirt ever!

Vrije tijd door Fadak
Zoals je jongens tegen de meisjes hebt, blondines tegen de brunettes, zo heb je ook hondenmensen tegen de kattenmensen. Met honden kun je een wandelingetje maken, meenemen naar feestjes en ook als je snel langs de Appie Heijn moet. 
 
Bij katten is dit helaas niet het geval. Maar dat is nog geen reden om geen kat te nemen natuurlijk. Er zijn zelfs tal van redenen waarom je een kat moet nemen. Het moment dat ze op je schoot zitten en spinnen *smelt* of zodra ze aandacht vragen door een subtiel kopje te geven. 
 
Heel lief allemaal, maar toch zouden we het stiekem heel leuk vinden als we als kattenliefhebber onze kitty-cat overal mee naar toe konden nemen.
 
Dit kan nu met dit t-shirt van het Japanse merk Felissimo. Op het eerste oog ziet het eruit als een heel normaal shirt met een kat erop. Maar zodra je jezelf een knuffel geeft, straalt het design uit waarvoor het gemaakt is. Het katje is er zo opgetekend dat het lijkt alsof je een kat in je armen hebt, how cute? 


De shirtjes zijn eigenlijk bedoeld voor als je een allergie voor katten hebt, zodat je zonder een lopende neus en tranende ogen een kat kan knuffelen. Ze zijn verkrijgbaar in het grijs of wit en zijn limited edition! En een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen voor dieren, twee vliegen in één klap dus. 
 
Is dit het beste shirt ever of niet?