8 Herkenbare momenten voor slordige eters

Vrije tijd door Danielle

Lets face it, netjes eten is niet helemaal -oké, gewoon echt niet- jouw sterkste punt. De inhoud van je broodje valt standaard op je schoot en laten we het maar niet hebben over de halve supermarkt die soms tussen je tanden zit... Gelukkig heb je andere kwaliteiten, want netjes eten hoort daar absoluut niet bij.


1. Die koffievlek ter hoogte van je boobies? Dat is geen ongelukje, dat is jouw signature style.

2. Burgers eet jij niet met mes en vork omdat dat netter is, het is letterlijk de enige manier om deze maaltijd enigszins netjes richting je mond te krijgen.


3. De helft van je lunch ligt altijd op je schoot! Waarom kunnen tomaten bij jou niet tussen je broodje blijven liggen?

4. Jij gebruikt je handen en mouwen als servetjes. Hup daar gaat weer een kop koffie! Snel maar even opvegen met je mouw, want al je tissues zijn vaak al op voor het einde van de ochtend... oops!

5. Kruimels zijn OVERAL! Op je schoot, in je decolleté, op je stoel en rondom je hele bureau. Iedereen weet altijd precies waar jij hebt gewerkt.


6. Je haar is een soort vangnet voor voedsel dat het net niet tot je mond heeft gered, ugh!

7. Als iemand naar je kijkt, ga je er automatisch vanuit dat er ergens eten op je gezicht zit. Want laten we eerlijk zijn, dit is meestal wel het geval… Ehh, oeps!

8. Op eerste dates durf jij alleen maar een bordje frietjes te bestellen. Dit heeft namelijk het minste mors- en vlekgevaar.

Bron