Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

YAY! Je kunt nu overnachten in het huis van Spongebob!


Op de bodem van de oceaan, in het stadje Bikinibroek woont een spons en hij is felgeel van kleur. Zijn OOTD bestaat uit een bruine broek, een rode stropdas, witte sokken met rode en blauwe strepen en om het af te maken lakschoenen.
 
Als we uit school kwamen wisten we niet hoe snel we klaar moesten gaan zitten voor de televisie om een van de meest populaire tekenfilms ever te kijken met als hoofdrol de welbekende gele spons, oftewel Spongebob Squarepants! Remember?
 
Zou jij in Spongebob’s world willen wonen? Wij in ieder geval wel! Het feit dat hij in een grote gouden ananas woont worden wij al stikjaloers van. Nou dames, we hebben leuk nieuws! Nickelodeon is samen met Resorts Punta Cana een samenwerking aangegaan om een all inclusive te bouwen. Maar niet zomaar een all inclusive, nee ééntje waar we niet eens over durfde te dromen. De Pineapple Villa, met twee slaapkamers en drie badkamers is geïnspireerd door het ananashuis van Spongebob. 
 
 
De villa is in op het strand in Punta Cana, in de Dominicaanse Republiek. Je moet er dus een stukje voor reizen, maar je krijgt er wel iets heel erg moois voor terug. Het is de eerste keer dat er een villa wordt gebouwd in de vorm van een ananas aaaaand we love it.
 
De gehele villa is geïnspireerd op het droomhuis van Spongebob. En er is nog een cupcake bar en je wordt ontvangen door een Starman. Yup, een levensechte Starman. Je krijgt een privé butler die allerlei activiteiten voor je kan inplannen. 
 
Met wie wil je hier wel overnachten?